Beágyazódás lehet?
Sziasztok!
8-9. dpo-n járok, ovu után 6 nappal elkezdett szurkálni a bal petefészkem, hol szurkál, hol mensi görcseim vannak. 4 nap van a nemvártig. Ma delután akkorákat beleszúrt, hogy nem tudtam felegyenesesdni, azóta enyhén, de szúr. 3 hónapja próbálkozunk babával, peteérés időszakában 2 naponta együtt voltunk. Lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás jelei? Nagyon reménykedem.
Szia :) nem jött meg..viszont ma 2 barna folt volt a fehérneműn, csak néztem hogy mi ez...viszont semmi mas (wc papiron,meg azota se semmi, a hasam meg néha szurkál,de most máshol, köldökömnél)
Lehet később volt peteérésem, és ez beágyazódás lenne? Vagy mensi? Nem tudom..
Ugye olvasunk olyat h pici barnázás lehet mensi időben..ez ugye nem sok ami neked volt.Szòval simán lehet baba!!Esetleg mèred a hőmèrsèkleted..??Nekem ugy volt h mikor megkellett jönni akkor visszaesett kb 36,7-ről 36,3-ra vagy lejebb..azèrt teszteltem csütörtökön mert még fent volt 36,7-en ès akkor már 2 napja kèsett igy biztos voltam benne h aznap sem fog megjönni.Azòta már felment 36,9re :)
Csinálj most már tesztet mert izgulok èrted ès ennyi kèsès után ki kellene h mutassa :(
Sziaa! Hogy vagytok? :) Mesélj!!
Nálam semmi. Terhes nem vagyok, nem is jött meg. Majd 11-én megyek orvoshoz, mert valami más gond van. Most kimaradt egy hónap, mint a múltkor, de ez így nagyon nem jó, semmit nem tudok kiszámolni, és csalódás csalódás hátán az egész...na de majd lesz valami. Nem görcsölök, már belefáradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!