Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet?

Beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8-9. dpo-n járok, ovu után 6 nappal elkezdett szurkálni a bal petefészkem, hol szurkál, hol mensi görcseim vannak. 4 nap van a nemvártig. Ma delután akkorákat beleszúrt, hogy nem tudtam felegyenesesdni, azóta enyhén, de szúr. 3 hónapja próbálkozunk babával, peteérés időszakában 2 naponta együtt voltunk. Lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás jelei? Nagyon reménykedem.

2017. ápr. 12. 18:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Szia!! :) Mi ùjság azòta veled?? Ugye nem jött meg??
2017. ápr. 22. 08:39
 32/53 A kérdező kommentje:

Szia :) nem jött meg..viszont ma 2 barna folt volt a fehérneműn, csak néztem hogy mi ez...viszont semmi mas (wc papiron,meg azota se semmi, a hasam meg néha szurkál,de most máshol, köldökömnél)

Lehet később volt peteérésem, és ez beágyazódás lenne? Vagy mensi? Nem tudom..

2017. ápr. 22. 19:20
 33/53 anonim ***** válasza:
Hat, ez mar nem beagyazodas, ha a menszidnek azota mar meg kellett volna jonnie. A teszted pozitiv lett vagy még mindig negativ? Mert ha igen, akkor szerintem ez a barnazas menszi lesz.
2017. ápr. 22. 20:40
 34/53 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam erre, mert lehet nem akkor volt a peteérés amikor hittem, hanem később. Pár nap mulva csinalok tesztet, azóta nem csináltam még.
2017. ápr. 23. 08:08
 35/53 anonim ***** válasza:

Ugye olvasunk olyat h pici barnázás lehet mensi időben..ez ugye nem sok ami neked volt.Szòval simán lehet baba!!Esetleg mèred a hőmèrsèkleted..??Nekem ugy volt h mikor megkellett jönni akkor visszaesett kb 36,7-ről 36,3-ra vagy lejebb..azèrt teszteltem csütörtökön mert még fent volt 36,7-en ès akkor már 2 napja kèsett igy biztos voltam benne h aznap sem fog megjönni.Azòta már felment 36,9re :)

Csinálj most már tesztet mert izgulok èrted ès ennyi kèsès után ki kellene h mutassa :(

2017. ápr. 23. 08:26
 36/53 A kérdező kommentje:
Örülök hogy sikerült neked :) jo ezt hallani :) nekem a bogyo abbahagyása után nem állt be még csak saccolni tudok mikor kene megjonnie. Volt olyan hogy sokat késett. Holnap reggel csinalok tesztet. Azóta sincs semmi barna...
2017. ápr. 23. 08:35
 37/53 A kérdező kommentje:
Jaaa a hőmet nem mérem, de tegnap egesz nap olyan volt mintha lázas lennék. Ez fel is tűnt nekem.
2017. ápr. 23. 08:37
 38/53 A kérdező kommentje:

Sziaa! Hogy vagytok? :) Mesélj!!

Nálam semmi. Terhes nem vagyok, nem is jött meg. Majd 11-én megyek orvoshoz, mert valami más gond van. Most kimaradt egy hónap, mint a múltkor, de ez így nagyon nem jó, semmit nem tudok kiszámolni, és csalódás csalódás hátán az egész...na de majd lesz valami. Nem görcsölök, már belefáradtam.

2017. máj. 2. 09:20
 39/53 anonim ***** válasza:
Szia :) A pozi tesztes vagyok.Èn a 6.hètbe lèptem de még 2hét mulva megyek dokihoz.Eddig semmi bajom nem volt..kicsit aggodtam is tünethiány miatt na de hétvége ota jönnek rendesen.Hányni nem hányok de èmelygek ès kavarog a gyomrom..olyan mint mikor elrontottam a gyomrom ès èreztem h hányni kell de csak forog bent a cucc :( Na meg olyan fáradt vagyok h csak az ágy jár a fejemben.8 òra alvás után ugy èrzem semmit nem aludtam.Nagyon vàrom h menjek a dokihoz.Ez viszont nem tùl jo h neked még csak meg sem jött :( Csinált már máskor is ilyet??
2017. máj. 3. 07:54
 40/53 A kérdező kommentje:
Biztos minden rendben lesz.Amikor nem szedtem a bogyot, akkor kb 1 hetet késett legtöbbet. De most hogy decemberben abbahagytam, azota össze vissza van. azért jobb lesz ha segít a doki ebben. Nagyon szeretnénk már babát.
2017. máj. 3. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!