Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom azt hiszi h terhes...

Párom azt hiszi h terhes vagyok és azt szeretné h elvetessem. Hm?

Figyelt kérdés

Szóval múltkor tényleg történt egy baleset h kiszakadt a gumi.

Tegnap megtalálta a fürdőszobába az ovulációs teszteket és azt hiszi h terhes vagyok :D

(ami végülis még nem kizárt 1 hét múlva kell megjönnie)

Gondoltam le tesztelem őt és azt mondom h igen terhes vagyok.

Ő ennek nem örült így mondtam neki h oké akkor jövőhéten elmegyek dokihoz és elvetetem (amúgy nem tenném meg)

Ő ebbe simán beleegyezett ami nekem elég rosszul esett :(

Mivel mi van ha tényleg terhes vagyok?

Illetve ha mégsem leszek az akkor később majd szeretnék babát..

11 hónapos a kicsi és a párom korainak tartja a tesót.

Az lenne a kérdésem, hogy akinek a párja nem szerette volna a babát, mi történt végül?

Vagy mennyi idő kellett míg azt mondta h oké most már jöhet a tesó! ?

2017. márc. 15. 08:59
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Ja, csak szeretnéd!
2017. ápr. 13. 16:53
 52/56 A kérdező kommentje:

Megkérdezed tőle? :)

Te is olyan ember lehetsz aki jobban ismeri/tudja más életét. :D

Kis monitor harcos..

2017. ápr. 13. 17:24
 53/56 Pajtikutya válasza:
0%
Uram Isten!!!Amilyen kommenteket olvastam!!!!Felhábirító!Szerintem nem a kèrdezőt kellene bántani!!Az ő párja is ugyan ott volt akkor amikor"talán" becsúszott a baba!!!Az hogy úgy akart tudomást szerezni hogy " mi lenne ha lenne mèg egy baba" ès ehez ovu tesztet használt,talán azèrt tette mert remènykedik benne hátha megenyhül a párja!!!Akit SZERET!!!Ès különben is mièrt kel választani egy anyának a gyereke ès a fèrje közt?????
2018. nov. 23. 19:57
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért, mert a férfi minden tévhittel szemben NEM spermabank és ATM, hanem önálló akarattal bíró emberi lény. És általában nem az az egyetlen és legfőbb életcélja, hogy önmaga feladásával is kielégítse a mamókák babókázhatnékját... normáliséknál egy gyerek megszületését a két (2) szülőjének közösen kell akarnia...
2018. nov. 23. 23:58
 55/56 Pajtikutya válasza:
0%
Utolsó:persze mert ha "vèletlen becsúszik egy gyerek" azèrt a nők a hibásak!!Igaz???Ikyenkor egy apának ès fèrjnek nem hárítani kellene a problèmát a felesègère!!!Ugyan ott volt a fèrj is ahol a felesège,amikor megtörtènt a " baleset".De ahányan vagyunk,annyi fèle vèlemèny van erről a dologról!!!!
2018. nov. 24. 14:36
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem, utolsó, nézetem szerint az nem százas, aki állandóan "hibást", "felelőst" keres... holott a terhesség természetes következménye aszexuális életnek, aminek legfeljebb az esélyét lehet csökkenteni, biztosan kivédeni nem lehet. Márpedig az ember általában (97%-ban) NEM gyereknemzési célból él szexuális életet.

Na, ennek a problémának a megoldására szolgál a terhesség megszakítása.

2018. nov. 24. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!