Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom azt hiszi h terhes...

Párom azt hiszi h terhes vagyok és azt szeretné h elvetessem. Hm?

Figyelt kérdés

Szóval múltkor tényleg történt egy baleset h kiszakadt a gumi.

Tegnap megtalálta a fürdőszobába az ovulációs teszteket és azt hiszi h terhes vagyok :D

(ami végülis még nem kizárt 1 hét múlva kell megjönnie)

Gondoltam le tesztelem őt és azt mondom h igen terhes vagyok.

Ő ennek nem örült így mondtam neki h oké akkor jövőhéten elmegyek dokihoz és elvetetem (amúgy nem tenném meg)

Ő ebbe simán beleegyezett ami nekem elég rosszul esett :(

Mivel mi van ha tényleg terhes vagyok?

Illetve ha mégsem leszek az akkor később majd szeretnék babát..

11 hónapos a kicsi és a párom korainak tartja a tesót.

Az lenne a kérdésem, hogy akinek a párja nem szerette volna a babát, mi történt végül?

Vagy mennyi idő kellett míg azt mondta h oké most már jöhet a tesó! ?

2017. márc. 15. 08:59
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
De ha világosan megmondta, hogy még nem akar még egy baabbát és a gumit is felhúzza, akkor mit háborogsz és minek csinálsz ovu. teszteket? Komolyan szállj magadba kérlek, ne legyél ennyire önző, aztán csodálkozol, ha elhagy...
2017. márc. 15. 10:27
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a nyílt, őszinte kommunikáció lenne a célravezető, beszéljétek meg, mikor jönne a tesó, ne egyedül hozd meg a döntést. Én világosan elmondtam a kapcsolat elején a páromnak, hogy ha "besikerül" a baba, akkor megtartjuk, máskülönben ellenkezik a lelkiismeretemmel. Nem árultam zsákbamacskát és eszemben sem volt gyereket csináltatni vele. Aztán amikor megbeszéltük, hogy akarjuk, lett. Ő azt mondja, várjunk még a kistesóval a 11 hónapos mellett és én tiszteletben tartom a kérését. Tehát védekezünk. Ha már útban lenne véletlenül, akkor viszont hadd jöjjön!
2017. márc. 15. 11:13
 13/56 A kérdező kommentje:

Hát ööö :D elhagyni biztosan nem fog...

Amúgy meg ki akarja rá erőszakolni a babát?

Nem én szakítottam ki a gumit könyörgöm 😂

Ha mégis össze jönne a baba akkor igen, valószínűleg jobban át beszélnénk...

Természetesen elmondom neki, hogy nem vagyok terhes...

Tudta h kiszakadt a gumi, benne van a pakliban h terhes lehetek, mégis azt mondja h menjek abortuszra.

Nos ha 1 hét múlva valóban pozitívat fogok tesztelni akkor mivel ő nem akarja menjek abortuszra?

Hiszen azt mondjátok h ne erőltessem rá a babát... Pff pedig ehhez 2 ember kellett...

Remélem értitek..

2017. márc. 15. 11:23
 14/56 anonim ***** válasza:
19%

szerintem helyesen gondolkodsz, a babához 2 ember kell, ha besikerül, vállalja érte a felelősséget. Neki férfiként könnyű az abortusszal dobálózni, nem ő kell hogy átélje, minden testi-lelki macerával együtt.

én azt vettem észre, hogy ilyen esetben ha a pasi normális, és nem egy tapló, akkor azután, hogy kijelented, a baba marad, megembereli magát, és ugyanúgy mindent megtesz érte, hogy jó apa legyen, mint egy tervezett gyereknél.

A pasiknál ez azért ilyen döcögős, mert ők csak akkor érzik, hogy apák, amikor már megszületett a pici, mi nők, pedig már akkor kötődünk a gyerekhez, amikor még csak a pocakban van.

2017. márc. 15. 11:34
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem érte, ha nem szeretnétek babát minek az ovuteszt?

Amíg nem akartunk mind a ketten gyereket, védekeztünk. Ha kiszakadt volna, vettem volna be esemény utánit. Egy nem kívánt terhesség a legritkább esetben végződik jól.

Két barátnőm is járt úgy, hogy "úgysem hagyna el....". Egyedülálló anyukák mind a ketten.

2017. márc. 15. 11:34
 16/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiszakadt a gumi, akkor elmehettél volna esemény utáni tablettáért. Mert ő helyetted nem tudja bevenni.

Szóval ebben az esetben rajta vajmi kevés múlott.

És te nem akarod ráerőltetni? Akkor minek csinálsz ovulációs teszteket?

Meg honnan veszed, hogy úgysem hagyna el? Ó, dehogynem...

2017. márc. 15. 11:35
 17/56 A kérdező kommentje:

Na h tisztázzuk, azért csináltam ovu tesztet mert mostanság össze vissza jött meg. Volt h 45napra volt h 1 hónap kimaradt és mivel volt itthon pár darab így elhasználtam h hátha van peteérésem...

A lényeg itt valóban az, hogy ha valóban be csúszik a baba akkor ő h reagál rá...

2017. márc. 15. 11:43
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, ha összejönne a baba, jobban átbeszélnétek. Még jó. De ha nem jön össze is sürgősen, de főleg előtte beszélgessetek!
2017. márc. 15. 11:45
 19/56 A kérdező kommentje:

Felteszem, hogy ha pl nálatok be csúszik a baba kedves válaszadók :) :) :)

Legyen az szakadt gumi vagy fogamzásgátló mellett!!!

És a párotok azt mondja h ez még korai vetesd el!! Akkor mivel h nem akarjátok rá erőszakolni elmentek abortuszra????

Mivel ezt mondjátok most nekem is h ÉN RÁERŐLTETEM

2017. márc. 15. 11:46
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ovuteszteltél, nem tudjuk ovuláltál-e a baleset környékén? Velünk is előfordult már ilyen, rögtön megbeszéltük, hogy akkor rohanjak-e el esemény utániért vagy sem. Ti?
2017. márc. 15. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!