Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom azt hiszi h terhes...

Párom azt hiszi h terhes vagyok és azt szeretné h elvetessem. Hm?

Figyelt kérdés

Szóval múltkor tényleg történt egy baleset h kiszakadt a gumi.

Tegnap megtalálta a fürdőszobába az ovulációs teszteket és azt hiszi h terhes vagyok :D

(ami végülis még nem kizárt 1 hét múlva kell megjönnie)

Gondoltam le tesztelem őt és azt mondom h igen terhes vagyok.

Ő ennek nem örült így mondtam neki h oké akkor jövőhéten elmegyek dokihoz és elvetetem (amúgy nem tenném meg)

Ő ebbe simán beleegyezett ami nekem elég rosszul esett :(

Mivel mi van ha tényleg terhes vagyok?

Illetve ha mégsem leszek az akkor később majd szeretnék babát..

11 hónapos a kicsi és a párom korainak tartja a tesót.

Az lenne a kérdésem, hogy akinek a párja nem szerette volna a babát, mi történt végül?

Vagy mennyi idő kellett míg azt mondta h oké most már jöhet a tesó! ?

2017. márc. 15. 08:59
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

De igen valóban a gyerekvállalásnak közös döntésnek kell/kéne lennie.

De mi van ha csak becsúszik a baba?

Olyankor hogyan fognak közös nevezőre jutni ha pl a férj nem akarja de az anyuka igen... :) Ugye-ugye

2017. márc. 15. 13:36
 32/56 anonim ***** válasza:
86%

A becsúszott terhességet 99%-ban meg lehet előzni NORMÁLIS védekezéssel és/vagy esemény utáni tablettával.

Te teherbe akarsz esni, pedig tudod hogy a férjed (még) nem szeretne több babát. Ez nem becsúszott terhesség. Legalább magadnak ne kamuzz.

2017. márc. 15. 13:49
 33/56 A kérdező kommentje:

Ne beszélj már hülyeséget, ítélkezni tudsz azt látom...

Mi az h teherbe AKAROK esni?

Hányszor írjam már le h hogyan történt....

Sőt tegyük fel h most nem leszek/vagyok terhes utána is gumival fogunk védekezni, még ha babát is szeretnék se tudnék mit csinálni :D istenem...

Ezek csak feltételes dolgok voltak... De te mint minden tudó, ítélkezel...

2017. márc. 15. 14:03
 34/56 anonim ***** válasza:
79%

Te írtad: "Már beszéltünk róla h én szeretnék végülis de ő szerinte még korai.. "

Aztán véletlenül kiszakad a gumi, véletlenül nem veszel be esemény utánit. Elég tipikus történet.

2017. márc. 15. 14:37
 35/56 A kérdező kommentje:

Ne magadból indulj ki kérlek :)

Tudod a szeretnék és az akarok között van különbség

Nem vagyok elmebeteg h kilyukasszam a gumit (mert gondolom erre céloztál)

2017. márc. 15. 14:46
 36/56 anonim válasza:
26%
Kedves kerdezo! Latom jol kiosztottak az eszt, de senki sem a kerdesre felelt. Sok kioktatast kaptal, a kommentekbol az jon le, hogy felelotlen tudatlan, valamint ravasz es sorolhatnam tovabb...hogy milyen vagy. En voltam hasonlo helyzteben. Vedekezes mellett becsuszott a harmadik baba, es nem is fiatalon, 42 evesen...A nagyteso 18,a kisebb 10 eves volt. Itt mar lehet, hogy tul nagy a korkulonbseget lehetett volna felhozni. Termeszetesen mikor megtudtam, eszembe se jutott megolni, pedig nem volt konnyu elfogadni, mert uj es varatlan volt a helyzet. Az egesz eletunk megvaltozott. A ferjem nem kuldott abortuszra, de lattam, hogy nincs elragadtatva a helyzettol. Nem mondtam neki semmit, de eldontottem, ha donteni kell, marad a baba. Vegul maradt a baba, es a csalad is egyben. Hatarozott voltam, es ez ot is megnyugtatta. Most 3 eves a kicsi, es mindenki imadja a csaladban. Ez volt az en tortenetem. Latom, itt hamar kioktatnak, es szetszednek mindfenkit, nagyon sok az okoskodo, holott ide nem okoskodast varnak a kerdezok. Kommenteket nem kerek mastol, csak a kerdezonek irtam le a tortenetemet.
2017. márc. 15. 17:12
 37/56 A kérdező kommentje:
Nah köszönöm utolsó, erről van szó :)
2017. márc. 15. 17:16
 38/56 anonim ***** válasza:
97%

Akkor tenylge en vagyok a hulye:

Szóval múltkor tényleg történt egy baleset h kiszakadt a gumi. Ergo vedekeztek...

Tegnap megtalálta a fürdőszobába az ovulációs teszteket és azt hiszi h terhes vagyok :D ( gondolom van rajta 2 csik) vagy csak a tasakjat talalta meg? 😂

(ami végülis még nem kizárt 1 hét múlva kell megjönnie)

De hogy a kerdesre is valaszoljak: ha valaki nem akar/ szeretne gyereket, arra NE ERŐLTESSÜK ra...

2017. márc. 15. 20:57
 39/56 anonim ***** válasza:
16%

A férfiak mindig beijednek első reakcióként, aztán később összeszedik magukat. Rengeteg ilyet láttam.

Az a lényeg, hogy mondd meg neki, az ö húsa és vére, ugyanúgy , mint az első.

Nézzétek meg együtt A néma sikoly c. videót, meg Gianna Janssen abortusz-túlélő vallomása is kemény. Azt nézesd meg vele.

Ezekből világosan látszik, hogy az abortusz gyilkosság.

Ha kisbabát vársz, nem lesz szíve azt kérni tüled, hogy öld meg az édes kisbabátok.

Ölel,

N.

2017. márc. 16. 00:39
 40/56 anonim ***** válasza:
81%

A férjemre az előző felesége játszotta rá így a gyereket (azzal a szöveggel,hogy tablettát szed!)... ja, és csak akkor szólt, amikor már elvetetni sem lehetett.

Mai napig átkozza a nőt, gyakran mélázva "ha akkor agyonverem, épp szabadulnék". Évekig elhúzódó, naggyon csúnya vége lett. Ja és a gyerek lelki roncs, még így felnőttként is.

2017. márc. 16. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!