Mindenki, aki gyereket szeretne, ennyire "rágörcsöl"?
Mi még csak a tervezgetésnél tartunk, egyelőre védekezünk, szóval nem érint még a téma. De ahogy olvasgatom ezt a topicot, napi több olyan kérdés van, hogy "egy napot késik, jaj vajon sikerült?", "fáj a kislábujjkörmöm, ugye ez terhesség?", néhányan fejből tudják a következő fél évre a várható peteérés napját stb.
Nem rosszinulatból kérdezem, csak mivel még nem voltam ilyen helyzetben, érdekel, tényleg ekkora macera ez? Azt gondolnám, ha néhány naponta szexel valaki védekezés nélkül, akkor közte lesz a megfelelő nap is, vagy nem? Vagy akik így számolják, ők csak emiatt szexelnek? Olyan kérdés is volt nemrég, hogy "20+ napja szexeltünk legutóbb" (pontosan meg tudta mondani, melyik nap) - hát ne csodálkozzon sztem az ember, hogy ha havonta 1x szexel, akkor nehezen esik teherbe...
Vagy kis naiv vagyok és majd megtudom? :)
A legtobb ilyen no aki a fejfajast jelnek veszi, meg szex masnapjatol naponta tesztel, nem feltetlen ragorcsol, inkabb csak tudatlan. Nem nez utana a dolgoknak vagy szimplan nem vett reszt a biologia orakon.
Amit 2-esek muvelnek, az meg egyenesen brutalis, apuka teljesitmenykenyszere miatt KeLL mihamarabb a gyerek...erre szavak nincsenek.
A kettes válaszoló vagy inkább a fèrjecskéje nekem is nagyon unszimpatikus ez alapján. Képzelem milyen pasi lehet, gondolom tipikus kis kalòriaszámláló, organikus étrend, fitnesz-kondi herceg márkás ruhával meg tökéletesen belőtt hajjal amit 5 percenként ellenőriz. Az ilyen párok gyerekei lesznek azok akik már 2 évesen kínai nyelvet tanulnak meg hegedűlni meg szertornázni a farsangi jelmezt meg Amerikából rendelik 100 ezer forintért, hogy neki legyen a legjobb a csoportban.
Szánalom...
17-essel nagyon egyetértek!
Söt még mindehhez az is hozzátartozik szerintem,hogy az emberek manapság kontroll mániásak.Mindent ugy akarnak alakitani ahogy nekik tetszik,nekik jo lenne.És nincs ez máshogy a gyerekvállalás területén sem.Ezért van hogy sokan pánikba esnek ha becsuszik a gyerek mondjuk 30 évesen és még nem élték ki magukat,nem kacsalábon forgo palotában laknak és nem keresnek legalább fejenként fél millát.
Csak sokan elfelejtik,hogy van olyan dolog amit teljesen mi sem tudunk befolyásolni.Ezért van aki ovu tesztezik,meg höt mér,stb.(tisztelet a kivételnek aki ezt orvosi utasitásra teszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!