Manapság már mindenki csinál tesztet? Olyan nincs is, akinek csak úgy "magától" kiderül, hogy terhes?
Mit ertesz az alatt, hogy magatol derul ki??
Lehetnek jelei, tunetei a terhessegnek, de teljes bizonyossagot a terhessegrol a teszt, de leginkabb az orvos tud adni.
Kivancsi lennek, hogy hany eves vagy kerdezo, mert ugy gondolom egy ilyen kerdest felnottkoru ember fel sem tenne...
A teszt segitseg. Foleg azoknak akiknek pozi teszt utan azonnal receptert Kell mennie mert gyogyszer kell, hogy ne menjen el a baba.
Regen volt ilyen h nem Teszteltek.mert kesobb mutatta v meg nem is volt teszt
Szerintem ilyen már nincs.
Aki akar babát, az alig várja, hogy bizonyosságot szerezzen.
Aki pedig nem akarja, az nem fog nyugiban ülni a babérjain, hogy aztán kicsússzon az időből.
Mivel mindenki minél előbb akarja tudni a választ, ezért csinál tesztet. Sokkal hamarabb kap biztos választ, mint ha pl. elrohan nőgyógyászhoz. Az 5-6. héten még sokszor nem is tud biztosat mondani UH alapján.
Jelentem nem!
Mivel nem görcsöltem rá, én nem csináltam tesztet egyszer sem, mindkét terhességnél amikor elmaradt a menszesz utána olyan 10-15 napra elmentem a dokihoz elmondtam hogy gyerekkészítés közben vagyunk.
Kár rágörcsölni!
Gyerekkészítés??? :D Én reggelit,ebédet,vacsit szoktam készíteni... Vagy egy jó frizurát! :D
Istenem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!