Miért van ennyi terhes fiatal manapság?
Amugy miért fontos h házasság után szülessen a gyerek?
Ez akkora baromság ne haragudj,van aki házas és elválik szülés után,más meg papir nélkül is boldog.
Szerintem sokan látják, hogy 10 év múlva sem lesz több pénzük, akkor meg mire várjanak, ha szeretik egymást és a gyerekeket?
Egyébként ki a fiatal?
Mert állítólag 1973 és 1979 közöt született nők 1/3-nak még partnere sincs akitől szülhetne.
Én ehhez a korosztályhoz tartozom és épp az utolsó pillanatban szültem, az anyagi része még most sincs rendben, így csak egy gyerekünk lesz.
nem értem miért zavar ez téged. Mi sem esküvö utánra terveztük a gyereket, mert mire oda jutunk már kiöregszem, mindenképpen fiatal anyuka szerettem volna lenni. Most 34 hetes vagyok. És a párom nem a gyerek miatt vesz el és nem is becsùszott gyerek. Anyukáméknál lakunk mert anyunak így könnyebb, mi el tudnánk lenni párom fizetéséböl, de anyu nem tud fenntartani egy 3 szobás lakást jelzáloghitellel minimálbérböl. Egyeseknek az jönne le, milyen szánalmasak vagyunk, még saját lakásunk sincs de már gyerek van. Azért mert valaki fiatal, és nem házasság után jön a gyerek még nem kellene elítélni...
22/L
egyet értek az utolsóval
Honnan tudod pl hogy sok ismerősödet csak a gyerek miatt vették el?Mind mondta neked?
Mi gyereket ekartunk minél hamarabb aztán jött csak szóba az esküvő, mindkettő tervezett volt.De nem szeretem az ilyet,hogy ha egy nő terhesen áll az oltár előtt akkor azt CSAK azért veszik el.Ezt általában azok mondják akiket nem kér meg a párjuk vagy egyedül vannak.
A gyerekhez nem kell házasság :), mi sem vagyunk házasok, pedig már 10 éve együtt vagyunk, 1 éves a kisfiúnk.
Saját lakása hány fiatalnak, vagy 30-as embernek van szerinted? Annak akinek milliomosok a szülei, vagy meghaltak, és örökölt. A többi vagy a szüleinél lakik, vagy albérletben, vagy lakáshitelt vesz fel.
De a becsúszott gyerek általában nem jó, szerintem ez közös elhatározás kell hogy legyen.
manapság?:O
manapság pont hogy nem
inkább későn szülnek
régebben tök normális volt 17 18 évesen
most átlag 30év körül
Szerintem nem jól gondolkodsz erről. Egyébként sok pár úgy van vele, hogy lehet mire maximálisan megalapozzák a baba gyermekvállalást, saját lakás, jó fizu, stb. addigra már kiöregednek a szülőségből. Vagy nem is bíznak abban, hogy belátható időn belül jobb lesz. Mert valljuk be, azért saját lakáshoz jutni fiatalon, főleg saját erőből..hát nagyon kevés esély van.
A házasság meg egyáltalán nem alapja a gyermekvállalásnak. Nem tudom, honnan veszed, hogy az ismerőseidet csak a baba miatt vették el? Azért mert pocakosan volt az esküvő? Az nem jelent semmit. Szerintem manapság csak a baba miatt nem nagyon házasodnak össze. És attól, hogy nem házasok, még nem biztos, hogy csak becsúszott, lehet hogy nagyon is tervezett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!