Miért hiszi mindenki, hogy ha sokat eszik, akkor terhes?
A mindenki azért túlzás. :)
Lehet sokan úgy vannak vele, hogy úgy működik, hogy szex után máris teherbe lehet esni, a kívánóság meg farkasétvágy pedig már jön is. Sőt, a hányinger lehet az első jel. Igazából néztem egy pár szappanoperát nagyon régen, ezekben tényleg így ábrázolják a teherbeesést, aki nem tudja mi ennek a menete a valóságban még a végén elhiszi, hogy ez így működik. Szóval nem írtál rosszat, szappanoperás, de valamikor 10-12 évesen a biológiai ismeretek előtt én is azt hittem ez így működik. Az más kérdés, hogy akkor még nem szexeltem.
Bocsánat javítok: SOKAN azt írják...
Köszönöm 1-es.
Szerintem ez élöben egyáltalán nem így van, Ahogyan mondják: minden terhesség más, nem lehet általánosítani.
Mert azt hiszik, hogy terhesen 2 helyett kell enni, így az étvágy növekedését rögtön azzal kapcsolják, hogy baba van.
Én menstruáció alatt olyan dolgokat tudok kívánni, amit normál esetben nem eszem/iszom. Pl kóla, csoki, édes sütemènyek, de eszembe nem jut, hogy terhes lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!