Miért hiszi mindenki, hogy ha sokat eszik, akkor terhes?
Figyelt kérdés
Nem akarok oltogatni senkit sem, de sok olyan ,,terhes lehetekˇˇ kérdésnél van, hogy az illetö a nagy étvágyra hivatkozik, föleg, amikor még a havi sem késik. Nekem például a nagy étvágy egyenesen PMS tünet. Az elsö babánál pedig nemhogy nagy étvágy-étvágy sem volt az elsö hetekben. Nekem ez olyan szappanoperás dolognak tünik, ott szoktak rögtön ájuldozni, meg habzsolni...2016. máj. 10. 07:45
11/12 anonim válasza:
Nekem sem volt falási rohamom:-) Az változott meg az elején, hogy amint felébredtem reggeliznem kellett, pedig soha azelőtt nem ettem 10 előtt.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Köszi kedves utolsó.
2016. máj. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!