Abbahagytam a fogamzásgátlót két hónapja, de nincs menstruációm?
Sziasztok!
Azalia fogamzásgátlót szedtem (minipill) , migrénes fejfájás miatt tudtam csak ezt a fajtát, fél év szedés után abbahagytam.
Ennek két hónapja, az első napokban görcsöltem, mintha megjönne a menzesz, majd abba maradt, menstruáció azóta sem jelentkezett...
Akinek hasonló tapasztalata van segítene, hogy mikor érdemes orvoshoz fordulni a problémával?
Kezdek aggódni... Terhességi teszt negatív lett.
Mikor abbahagytam a gyógyszert, orvossal egyeztettem előtte, hogy mi normàlis és mivel menjek hozzà azonnal. Azt mondta fél év még belefér ha kimarad a menzesz utàna meghozza gyógyszeresen.
Szerencsére nem volt rà szükség.
Ezt szerintem nem itt kell kérdezned!
Menj nőgyógyászhoz!!!!!
Ezt ő tudja neked megválaszolni!!!!
Annyira nem ritka, hogy gyógyszer után nem jön meg, hogy külön neve is van: post pill amenorchea. Annál gyakoribb az esélye, minél rendszertelenebb volt a gyógyszer előtt a mensesz.
Nekem is 6 hónapot mondott az orvos. Ökörség előbb beavatkozni.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Elkezdtem méhpempőt szedni, várok egy pár hetet, ha nem jön továbbra sem a harmadik hónap után elmegyek az orvoshoz.
A ciklusaim rendszeresek, pontosak voltak gyógyszer előtt.
🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!