Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehet terhesség? 18...

Ugye nem lehet terhesség? 18 napja szedem a Maribella hormonalis fogamzasgatlot. Mikortol hat pontosan? A menstruaciom elso napjatol szedem.

Figyelt kérdés
Mikor elkezdtem szedni vartunk 6 napot. (Ugy tudjuk hogy ha a menszesz elso napjan kezdem el szedni akkor mar az 5ik nap hatni fog. ) Ekkor mar gumi nelkul csinaltuk. Elotte mindig gumival. Es sose elvezz belem a baratom, meg igy se hogy szedem a fogamzasgatlot. Azonban par napja faj a fejem es ma reggel ugy keltem fel hogy rosszul voltam, hanyingerem volt, szedultem, elhomalyosult minden, majdnem osszeestem. Azota visszatero hanyingerem van es az almatlansag is jelemzo..ha nem jon meg az al verzes akkor az bajt jelent? 3 nap van hatra a 7 napos szunetig. 16/L

2015. szept. 14. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az álmatlanság az kicsit sem a terhesség tünete (inkább a fáradtság az). És szerintem csak a brazil szappanoperákban ájulnak el terhesség okán...

Ha nem jön meg a vérzés, tesztelj.

De ezt nem terhesség okozza, úgyhogy nyugi, meg fog jönni!

2015. szept. 14. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én orvosom azt mondta, hogy az első hónapban még kiegészítő fogamzásgátlást kell alkalmazni. A dokid mondta, hogy véd az 5. naptól? Szerintem még ne ijedj meg, hogy terhes vagy, mert ha idegeskedsz, még késhet is.

A rosszullét attól is lehet, hogy nem ez a jó gyógyszer számodra. Volt olyan barátnőm, aki rosszul volt tőle,mindig hányt, és váltania kellett.

Ha késik 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet! Remélem nem lesz semmi gond! Ha pedig megjön rendesen és a tünetek nem múlnak, akkor a legjobb ha visszamész a dokihoz!

2015. szept. 14. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy az első hónapban használjunk kiegészítést és csak a 2.tól szabad minden nélkül. Mivel még csak most kezdted el szedni, azt sem tudod nálad jön -e ki mellékhatás vagy van-e bármi gondod vele. Akármi lehet.
2015. szept. 15. 07:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) megnyugodtam:) viszont én is sok helyen van ahol azt hallom hogy 1 honap kell,de azt olvastam hogy ha a menstruacio elso napjan veszem be es a maribella fogamzasgatlot hasznalom akkor már az elso heten vedettseget add,es azt meg is vartuk,de ha nem jon meg mindenfelekeppen orvoshoz megyek!
2015. szept. 16. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!