Ugye nem lehet terhesség? 18 napja szedem a Maribella hormonalis fogamzasgatlot. Mikortol hat pontosan? A menstruaciom elso napjatol szedem.
Szerintem az álmatlanság az kicsit sem a terhesség tünete (inkább a fáradtság az). És szerintem csak a brazil szappanoperákban ájulnak el terhesség okán...
Ha nem jön meg a vérzés, tesztelj.
De ezt nem terhesség okozza, úgyhogy nyugi, meg fog jönni!
Az én orvosom azt mondta, hogy az első hónapban még kiegészítő fogamzásgátlást kell alkalmazni. A dokid mondta, hogy véd az 5. naptól? Szerintem még ne ijedj meg, hogy terhes vagy, mert ha idegeskedsz, még késhet is.
A rosszullét attól is lehet, hogy nem ez a jó gyógyszer számodra. Volt olyan barátnőm, aki rosszul volt tőle,mindig hányt, és váltania kellett.
Ha késik 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet! Remélem nem lesz semmi gond! Ha pedig megjön rendesen és a tünetek nem múlnak, akkor a legjobb ha visszamész a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!