Mi baj lehet? Kesik a menstruaciom tobb mint 2 hete. Fogamzasgatlot abba kellett hagynom azota ovszerrel vedekezunk. Csinaltam 4 tesztet mind a 4 negativ lett
Figyelt kérdés
Mi baj lehet? 5 hetig menstrualtam ezert kellett abba hagyni a tabletta szedeset.Azota 2alkalommal megjott, igaz nem pontosan de megjott. Most mar tobb mint 2 hete nem jott meg nem tudom mi lehet.Ezekben az idoszakokban sokat betegeskedtem , teniszkonyokom volt, virus fertozes azon a heten amikor meg kellett volna jonni. Lehet hogy ezek befolyasoljak? Vagy a tabletta abbahagyasa ? Parommal ovszerrel vedekezunk, 1-2 alkalom volt h az elejen kb 30 masodpercig gumi nelkul volt bennem de max elovaladek kerulhetett belem . ! tesztet csinaltam mind a 4 negativ lett. A mensi elojeleit erzem magamom. Hasi gorcsok neha, hiszis vagyok es erzekeny.A melleim is fajtak, de mar az elmult. Szerintetek mi lehet? Valaszotokat koszonom elore. 22/l2016. júl. 12. 11:18
1/3 anonim válasza:
Ezert nem fogok es nemis szedtem soha fog.gatlot.. jol osszekutyulja a hormonokat
2/3 anonim válasza:
Szia!
Elég valószínű, hogy több dolog is együttvéve okozza ezt. Első gondolatom, hogy nem jó a gyógyszer amit szedtél. Azt ugyan nem írtad, h mióta, de ha nem jó egy gyógyszer a szervezetednek, az egy éven belül is kijöhet, meg 5 év után is. Na a másik, hogy valami miatt belsőlegesen van valami gond. Értem ezalatt, h lehet, h cisztád nőtt, ami ezt a hosszú ideig tartó vérzést produkálta. Mindenképp elmennék dokihoz, mivel sztem nagyon nem terhesség, hanem szerintem inkább valami más áll a háttérben.
3/3 A kérdező kommentje:
hat igen rossz volt a gyogyszer es ezert vereztem akkor olyan sokaig, azert kellett abbahagyni. most nem tom mi lehet. Szerintetek ha 4 teszt negativ akkor annak hihetek?
2016. júl. 12. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!