Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek úgy terhes, hogy...

Lehetek úgy terhes, hogy fogamzásgátlót szedek és a barátom nem élvezett belém, mert nem jött meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Nem jött meg, csak barnáztam két napig egy picit, és két hónapja szedek tablettát. Előző hónapban megjött rendesen, most viszont csak barnázás volt. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ez normális így az első hónapokban a fogamzásgátló miatt, vagy inkább csináljak egy terhességi tesztet?
2014. máj. 18. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor felteszed a kérdést, leszarod, hogy az ilyen "Terhes vagyok?" jellegű kérdéseket más kategóriába kéne rakni ÉS erre felhívják a figyelmed?
2014. máj. 18. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendesen szedtem egyébként, nem hagytam ki egy napot sem, és nem hánytam, nem volt hasmenésem. Igaz alacsony hormontartalmú tablettát szedek. Nem tudom az mennyire megbízható.
2014. máj. 18. 15:23
 3/5 anonim válasza:
A teszt a tuti, mi innen nem tudhatjuk
2014. máj. 18. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A tabletta nem is igazi menstruációt csinál, hanem megvonásos vérzést, ami sokkal kevesebb vérrel jár. Nekem összesen három napig volt meg mindig tablettaszedés idején, a harmadik nap már csak barna pöttyök, semmi több. Ha még csak 2 hónapja szeded, akkor simán arról lehet szó, hogy a szervezeted szokik a tablettához. Nyugi, szerintem nem vagy terhes.
2014. máj. 18. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

"a barátom nem élvezett belém, mert nem jött meg a menstruációm?" ez mit jelent? azért nem élvezett beléd, mert megjött? Fura egy összefüggés:D

A megvonásos vérzés volt az, ugyanúgy menstruáció, nem vagy terhes. Nyugi.

2014. máj. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!