Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint 10 kiló fogyása...

Több mint 10 kiló fogyása után felborulhat a hormonháztartás?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok. Kb. 8 hónap alatt lefogytam több mint 15 kilót. Semmi drasztikus diéta, hanem egészséges táplálkozással és rendszeres sportolással (főként futás). Majd észrevettem, hogy eltelt 1-2 hónap és elmaradt a menzim. Semmi fizikai panaszom nincs, nem vagyok fáradékony, csak annyi, hogy nincs peteérésem és nem is jön meg. A jövő héten megyek hormonvizsgálatra a nődokimhoz. Remélem, rendbe hoz, mert nagyon szeretnénk kistesót a fiam mellé. Esetleg tapasztalatok? Kinek mi segített?
2017. febr. 16. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6 - os, a, hogy te egy mazsarol 80 kg ra fogytal ( ami meg mindig sok ) aznem ugyanaz mint mikor valaki 58 kilo.

Kerdezo, igen ettol

2017. febr. 17. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Veletlen elkuldtem.

Igen ettol elmaradhat a menstruacio.

Az anorexiasok sem menstrualnak peldaul.

2017. febr. 17. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 160 centi és 54 kg vagyok, de még így is vékonynak látom magam. A te testsúlyod nagyon kevés. Biztos vagyok benne, hogy ezért lett rendszertelen a menstruációd. Sajnos tud a fogyás galibát okozni.
2017. febr. 17. 09:52
 14/17 anonim ***** válasza:
80 kg izom,vagy háj nem mindegy...de nem fogok ezen veletek vitatkozni,mert ez nem az a topic,ahol ti ebben kompetensek lennétek.Meg nem is ismertek.Majd a személyi edzöm eldönti hogy ez sok e vagy sem.
2017. febr. 17. 12:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat bocs, de ha valakin tobb mint egy mazsa zsir van, akkor az 9 honap alatt nem valtozik 80 kg izomma ;)
2017. febr. 17. 12:48
 16/17 anonim ***** válasza:

180/80 az teljesen jó. Aki nem ekkora nem tudja elképzelni. Én is 180 magas vagyok ráadásul 20 év élsport után. 79 kg ról indultam az első babámnál és a terhességi rosszullétek miatt fogytam 76 kg ra az elején és aki látott szólt h egyek már vmit mert ez már a csúnya vékonyság.

Szerintem kedves kérdező simán lehet h a ciklus felborul akár a fogyástól, akár az intenzívebb sportolástól is. Sok sikert!

2017. febr. 17. 15:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A jövő héten megyek vérvételre, a nődokim hormonvizsgálatot kér. Remélem, hamarosan megoldódik a problémám.
2017. febr. 17. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!