Most kezdünk bele a párommal a baba projektbe. Az elmúlt hónapokban kb.10-12 kg-ot fogytam. Így, hogy fogyókúráztam teherbeesés előtt nagyobb esélye van, hogy több kiló jön fel rám?
ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor hízni fogsz :) ez még mindig ilyen egyszerű.
nem kell fogyókúrázni terhesség alatt, minimálisan lehet többet enni, kb. 300 kalóriával igényel többet a szervezet az utolsó trimeszterben. Szóval ne állj neki zabálni csak azért mert terhes vagy.
egyébként azért híznak a nők, mert vitamint szednek és attól éhesek (és nem baj, én is szedtem vitamint, inkább hízzak meg mint a beteg gyerek), másrészt azért híznak, mert boldogok, és a boldogság étvágyat csinál :)
de az is lehet hogy az erősen hányós tábort erősíted majd és örülsz ha a baba súlyát meghízod :)
Nem gondolom. Én a terhességet megelőző 2-3 évben közel 30 kilót fogytam. Ebből tavaly nyár óta konkrétan 13-at.
32. hetet betöltöttem, mindössze 4-5 kiló jött föl eddig, ami kb. mind a baba és tartozékai. :) Nem fogyókúrázom természetesen, de ugyanúgy odafigyelek, mint előtte. Kerülöm a finomított szénhidtátokat, cukormentesen étkezem, de ennyi.
Jelenleg 1400 kalóriát eszek egy nap.
Elég ha az első trimeszterben 150-200 kalóriával növelem az utolsó trimeszterben pedig 300-al?
Terhesvitamint most kezdek el szedni. Eddig csak folsavat szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!