Miután pozitívat tesztelek az ovu teszttel, a peteérés melyik felében nagyobb az esély kisfiúra?
25 éves vagyok, és első babánk lesz a férjemmel. Nagyon kisfiút szeretnénk :-) Szeptembertől kezdünk próbálkozni, vitaminokat már szedem.
Ovulációs tesztet akarok majd használni, hogy pontosan tudjam a peteérésem napjait.
Előre is köszi a válaszokat!
Ha peteérés után vagy együtt akkor nagyobb az esélyed kisfiúra, ha előtte akkor kislányra. Peteéréskor pedig 50-50%. De ez sem tuti biztos.
A táplálkozás viszont mutatott érdekes eredményeket (egereken és patkányokon folytatott ilyen nemű kísérletekben), amennyiben a kísérleti alany magasabb vitamin, ásványianyagot tartalmazó ételből (magnézium, kálcium, nátrium..stb) evett, úgy a kicsik neme is különböző arányban alakult! Nézz utána érdekesek az erről szóló anyagok.
Valamint Czeizel dr. kutatásainak is utána nézhetsz, ami a lúgos és a savas hüvelyszférát emeli ki ebben.
Szerintem sem lehet kijelenteni.
Ezek azért komolyabb dolgok, és nincs is két egyforma test sem.
Pl hangoztatják,hogy peteérés elött napokkal lány, peteérés környékén és utána fiú esélyes, mert a fiú spermák gyorsabbak.
Akkor itt az én esetem:
Mindkét terhességemben ovulációs teszt,hőmérőzés volt.
Mindkettőnél peteérés napján voltunk együtt és egy fiam már van,most lányt várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!