Peteérés utan is nagyobb az esély a teherbe esésre?
Figyelt kérdés
Peteérés előtt 3 nappal voltunk együtt. A peteérés napján nem tudtunk. Azt hallottam h peteérés után is még 3napig nagyobb az esély a teherbe esésre, ez igaz? Nagyon szeretnék már kisbabát2015. júl. 31. 12:14
1/4 anonim válasza:
3 napig utána már nem, mivel a petesejt az ovuláció után kb. 24 óráig életképes és megtermékenyíthető, utána szétesik és felszívódik.
2/4 anonim válasza:
Hát én ezt eddig nem tudtam.
Viszont mi peteérés után 3 és 4 nappal voltunk együtt, és teherbe estem... A 2 alkalom közül tuti vmelyikkel, mert előtte nem szexeltünk.
3/4 anonim válasza:
# 2
És annyira egyértelműen be tudod, tudtad lőni a jelek alapján napra pontosan, hogy mikor van ovulációd, vagy LH tesztet használtál esetleg?
(Velem mondjuk előfordult olyan is nem egyszer, hogy két tüszőm is ért meg 2-3 nap különbséggel.)
4/4 anonim válasza:
Előtte volt a tojásfehérjés nyúlós nyákom, ami mindig akkor szokott.
Lehet, hogy volt egy spontán ovuláció is, hallottam már arról, hogy orgazmus hatására is történhet ilyesmi.
Na mindegy, én mindenesetre meglepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!