Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés utan is nagyobb az...

Peteérés utan is nagyobb az esély a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Peteérés előtt 3 nappal voltunk együtt. A peteérés napján nem tudtunk. Azt hallottam h peteérés után is még 3napig nagyobb az esély a teherbe esésre, ez igaz? Nagyon szeretnék már kisbabát
2015. júl. 31. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
3 napig utána már nem, mivel a petesejt az ovuláció után kb. 24 óráig életképes és megtermékenyíthető, utána szétesik és felszívódik.
2015. júl. 31. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én ezt eddig nem tudtam.

Viszont mi peteérés után 3 és 4 nappal voltunk együtt, és teherbe estem... A 2 alkalom közül tuti vmelyikkel, mert előtte nem szexeltünk.

2015. júl. 31. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

# 2

És annyira egyértelműen be tudod, tudtad lőni a jelek alapján napra pontosan, hogy mikor van ovulációd, vagy LH tesztet használtál esetleg?

(Velem mondjuk előfordult olyan is nem egyszer, hogy két tüszőm is ért meg 2-3 nap különbséggel.)

2015. aug. 1. 08:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Előtte volt a tojásfehérjés nyúlós nyákom, ami mindig akkor szokott.

Lehet, hogy volt egy spontán ovuláció is, hallottam már arról, hogy orgazmus hatására is történhet ilyesmi.

Na mindegy, én mindenesetre meglepődtem.

2015. aug. 1. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!