Nektek bejött az, hogy ovu vége felé nagyobb az esély a fiúra?
3-as vagyok
Ha nem akarod a véletlenre bízni, akkor ne azt számolgasd, hogy melyik nap esélyesebb fiú "gyártására".
Egyébként sokaknak 28 napos ciklus esetén sem középidőben van ovu.
3-as vagyok ismét
Ha nem hőmérőzöl, nem is érzed mikor van ovud?
Ahogy már írtam, nem tudhatod, hogy ha együtt vagytok pl. naponta, melyikből kerül ki a győztes fickó. :) Én ezt biztos nem centizgetném.
nem, ha nem hőmérőzöm nem érzem az ovut, folyásom mindig elég erős, ovutól független, de nincsenek soha görcseim, nem vagyok érzékeny a menstruációra sem, az első terhességemnél alig volt tünetem. Ezért hőmérőzöm, abból legalább látom :)
és mivel ugye mindennap nem érdemes együtt lenni, ezért egy ovu alatt kb. 2 nap amikor érdemes együtt lenni: az ovu napján, meg az ovu 2. napján pl...a kérdésem arra irányult, hogy aki figyelt erre, betartotta hogy a végén volt együtt a párjával fiú gyermek érdekében, annak ez bejött e, és elsősorban erre várnék választ (persze akkor is, ha nem jött be, hogy valamennyire reprezentatív legyen az eredmény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!