Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek bejött az, hogy ovu...

Nektek bejött az, hogy ovu vége felé nagyobb az esély a fiúra?

Figyelt kérdés
ez az ovu hányadik napját jelentheti?
2015. júl. 20. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ez így ebben a formában nem igaz :) a csajok 5 napig is életképesek, ezért ha peteérés előtti 3-4-5 napban vagytok együtt és jók a körülmények akkor meg tud foganni egy csajszi. a kispasik meg gyorsabbak, ezért peteéréskor ők érhetnek előbb célba, de ez nem azt jelenti, hogy így is történik :)
2015. júl. 20. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pàr hét, és megmondom :)
2015. júl. 20. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg akkor érdemes együtt lenni, amikor mindkét fél kívánja, aztán lesz ami lesz. Nem tudhatod, hogy a kedden vagy éppen csütörtökön "bejuttatott anyag" ér célba...
2015. júl. 20. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont ovukor voltunk együtt,mind a 2-szer fiú lett....
2015. júl. 20. 23:34
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as, 40-45 napos ciklusoknal te se biznad a veletlenre :(
2015. júl. 21. 06:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Ha nem akarod a véletlenre bízni, akkor ne azt számolgasd, hogy melyik nap esélyesebb fiú "gyártására".

Egyébként sokaknak 28 napos ciklus esetén sem középidőben van ovu.

2015. júl. 21. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
én hőmérőzöm...így értettem hogy nem bízom a véletlenre...a lányom így azonnal összejött, de mikor nem hőmérőztünk, csak teltek múltak a hónapok, hasztalan. Tehát hőmérőzöm, nem kérdés, hogy mikor van az ovum. Kérdés az, hogy van e értelme ennek az ovu eleje-vége hezitálásnak egyáltalán értelme, vagy úgy is ahogy esik úgy puffan :)
2015. júl. 21. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok ismét

Ha nem hőmérőzöl, nem is érzed mikor van ovud?

Ahogy már írtam, nem tudhatod, hogy ha együtt vagytok pl. naponta, melyikből kerül ki a győztes fickó. :) Én ezt biztos nem centizgetném.

2015. júl. 21. 10:48
 9/9 A kérdező kommentje:

nem, ha nem hőmérőzöm nem érzem az ovut, folyásom mindig elég erős, ovutól független, de nincsenek soha görcseim, nem vagyok érzékeny a menstruációra sem, az első terhességemnél alig volt tünetem. Ezért hőmérőzöm, abból legalább látom :)

és mivel ugye mindennap nem érdemes együtt lenni, ezért egy ovu alatt kb. 2 nap amikor érdemes együtt lenni: az ovu napján, meg az ovu 2. napján pl...a kérdésem arra irányult, hogy aki figyelt erre, betartotta hogy a végén volt együtt a párjával fiú gyermek érdekében, annak ez bejött e, és elsősorban erre várnék választ (persze akkor is, ha nem jött be, hogy valamennyire reprezentatív legyen az eredmény)

2015. júl. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!