Ha van rajtam 8-10 kiló plusz inkább adjam le mielőtt próbálkozunk?
Én sem kezdenék a helyedben veszettül fogyózni. A lényeg, hogy magadnak és a férjednek tetszel. Egyénként a homokóra alkat valóban szexi - női szemmel is :)
Ha valamit tenni szeretnél mégis, csak simán figyelj a kajálásra, esetleg egy kicsit mozogj. Ne a súlyod, hanem az egészséged és a babád miatt :)
Attól függ szerintem milyen az arány.(kg-cm.)
Mi 8 kg.plusszal kezdtük a próbálkozást,mivel előtte nemrég hagytam abba a szoptatást,nem volt idő leadni.Azonnal sikerült a baba.Én nem izgatom magam a plussz miatt,majd lemegy.
Mondjuk 180 cm vagyok,hálistennek nem is nagyon látszik. :)
Szerintem amíg kb. 36-os a méreted, addig egyáltalán nem kell fogynod. A 36-38 tökéletes. Plusz úgysem tudhatod, mennyit hízol. Van olyan ismerősöm, aki 25-öt, van, aki 8 kilót szedett fel, ez teljesen egyénfüggő.
Rajtam (szerintem) plusz 2-3 kiló van (bár én is 36-38-as vagyok, 89-64-91 méretekkel), ettől még igyekszem megszabadulni. De közben próbálkozunk is, szóval nem vág földhöz, ha nem sikerül... Viszont már 2 hónapja nagyon figyelek a kajára, mindent eszek, csak a cukrot és a finomított szénhidrátot zártam ki, ezekből vásároltam új termékeket. Így már lement 1-2 kiló. Szerintem inkább majd nálad is az számít, mit eszel, amíg babát vársz :)
Én legalábbis erre alapozok, de ha a 10 kg valóban túlsúly lenne, akkor mindenképpen jó lenne leadni.
"Ha 36-os érettel szerinted van rajtad 8-10 kg, akkor inkább önértékelési/testképzavarral kellene egy pszichológust meglátogatni."
Ez tény, ezt a mérleg mutatja, nem zavarom van. Ennyivel vagyok több, ahhoz képest, mint mikor pár éve a mérlegre álltam és akkor sem voltam sovány. Talán inkább kislányos.
Igen, erre én is egyre jobban figyelek, hogy miket eszem, pl. zöldséget, gyümölcsöt is sokkal többet szoktam, mint eredetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!