Ha van rajtam 8-10 kiló plusz inkább adjam le mielőtt próbálkozunk?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen tök jól érzem magam és a férjemnek is nagyon tetszek, mert igen szerencsés homokóra alkatom van, szóval arányosan szedtem fel és tök nagyok most a melleim, meg szép kerek fenekem van, de ugyanúgy megvan a derekam is. De a lánykori súlyomhoz képest 8-10 kiló van rajtam. Anyukám mondta, hogy szerinte le kéne fogynom, mert ha még ezekhez a méretekhez jön pl. a terhességi mellnövekedés, akkor utána lehet, hogy nagyon nem járok majd jól, mert sokkal jobban megfognak ereszkedni stb. Eddig erre nem is gondoltam, tényleg? Vagy már úgy is mindegy nekem, ha most lefogyok utána meg a terhesség miatt megint megnőnek, akkor súlyingadozás miatt úgyis ugyanaz a vége?2015. aug. 27. 22:20
11/14 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy a mérleg hülye, hanem azt, hogy túl kevés kiló akarsz lenni.
12/14 anonim válasza:
36-os az M-es igaz? az teljesen jó
13/14 anonim válasza:
Inkább S, de a kérdező XS-es ruhákat is hord. Ha ebből még 8-10 kilót fogy, az konkrétan a gebe kategória. A lánykori súly meg egy egész más dolog, azt úgysem fogod tartani egész életedben. Jól is néznénk ki.
14/14 anonim válasza:
kérdező,ha te XS ruhákból lefogsz,nem fogsz tudni teherbe esni. én 173cm vagyok, a legkevesebb súlyomnál (46-48) nem menstruáltam. nézz egy IBM-et azt ajánlom,ha nagyon alá mész,nem lesz baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!