Beagyazodas? Sziasztok! Atlagosan 25 napos a ciklusom,10 honapja probalkozunk a babaval. Clostis honap, mutatom a gorbem lent. Szerintem 12-13. nap volt ovum,12. nap delutan/este ereztem a szokasos gorcsoket.
20. nap, vagyis pentek hajnalban kimentem pisilni es rozsaszines folt volt a papiron.
Be is paraztam, hogy korai mensi lesz, de azota semmi. Csutortokre nem varom, szerintetek remenykedjek?
Ha jo helyre huzta be az ovut, akkor lehet beagyazodas, es lehet, hogy a beagyazodas miatt esett le a hod is.
A kovetkezo 3 nap hojebol majd lehet latni, hogy ezert volt a verzes es a holeeses, vagy azert mert csokkent a progi, es jon a mesid.
Remeljuk, hogy baba van a dologban.
Holnap tedd fel a friss gorbedet megint. Jovok majd megnezni.
Drukk.
Itt a mai gorbem
Kedves elso, elnezest a semleges kezert, zoldet szerettem volna, csak mellenyomtam a telefonon
#1 vagyok, semmi baj, nem szoktam nezni a szazalekokat. :)
A gorbed nagyon szepen megindult felfele. Ebben biztunk. :)
Varom a holnapi gorbet is! :)
Nagyon szep!!! :)
Mivel lassan ment fel a hod, igy bizonytalan az ovu napja, de ha 25 napos atlag, akkor holnap mar tesztelhetsz, ha nem esik le a hod. (Es nem fog leesni!!!)
Köszi!
Szerintem a 12-13. cn-en volt ovum, akkor éreztem is a görcsöket. A rózsaszín folt és hőleesés rá egy hétre volt, 20. cn-en.
Csütörtökre nem várom, az lesz a 26. cn, ha addig nem esik le a hőm, akkor ellövök egy tesztet...
Oooo, hat ez gyonyoru! :)
Ha mindig 25 naposak a ciklusaid, akkor akar tesztelhetnel is egyet! De ha szokott lenni 28 is, akkor meg erdemes varnos 3 napot, mert lassan ment fel a hod, es lehet, hogy kesobb volt ovud. Ha igy volt esetleg, akkor nehogy korai legyen a teszteles, es elcsuggedj, ha negativ, kozben meg lehet, hogy babas vagy.
Hu, koszonom a biztatast tovabbra is!
Atlag 25 napos, az elmult hat honapban egyszer volt 28 napos es egyszer 22, a tobbi mind 25-26 napos volt.
Arra gondoltam, hogy ha fent marad a hom, akkor csutortokon tesztelek egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!