Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontan veteles utan miert...

Spontan veteles utan miert pozitiv meg a teszt? Eleg eross?

Figyelt kérdés

2017. febr. 14. 10:40
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
vagyis nem kellene ilyen eross legyen a teszt ??? es esetleg megis maradott volna valami ? vagy talan baba ?? ezt nem ertem hogy volt lehetseges ez hogy hetfon es kedden az orvos nem lat semmit , megittam a cseppet , es ra par napra megis marvan petezsak ??? ez szerintetek normalis volt ?
2017. febr. 14. 13:19
 32/48 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha ma nem fogad a dokid keress fel egy magánorvost még ma!
2017. febr. 14. 13:23
 33/48 A kérdező kommentje:
de az utolso kerdesemre valaszolnatok meg legyszives??? hoy volt lehetseges ez hogy par nap mulva mar petezsak volt amikor mar megittam a cseppet azelott??
2017. febr. 14. 13:25
 34/48 anonim ***** válasza:

Valoszinu, nem veteltel el a csepptol.

Menj orvoshoz!

2017. febr. 14. 13:40
 35/48 A kérdező kommentje:
biza nagyon jo lenne ha igaz lenne hogy nem segitett !!! csak amiert kijott az a golyo valami , nincs nagy remenyem , de koszonom akkor :)
2017. febr. 14. 13:46
 36/48 anonim ***** válasza:

Mielőbb orvos, ahogy sok előző válaszoló leírta!

Egyébként szomorú, hogy 4 hetesen azt mondták a vérzés mellett, hogy nincs esély és rögtön ilyen cseppekhez nyúltak... :( Én 4 hetesen, épp a nemvárt napján kezdtem vérezni, mensi erősségűen, nem kicsit... mégis a doki nekem azt mondta, hogy ha erős a babu megmarad és 5 hetesen menjek be hozzá. Mentem is és ott volt a petezsák. 5.5 hetesen újra erősen véreztem, mensi erősségűen!!! Progeszteron pótlást kaptam onnantól. Most 15 hetes vagyok, előbb hallgatóztam szívhanghallgatóval és tök jól van Maszatka. Szóval ilyet állítani h vérzés mellett nincs esély... :-/ Öööö... Sajnálom. Lehet, hogy babó erős volt és minden megpróbáltatás ellenére Veled maradt. Annyira jó lenne, ha mielőbb dokihoz mennél és nem itt fórumoznál!

2017. febr. 14. 14:26
 37/48 A kérdező kommentje:
egy nagy verrog darab jott ki , nem reg ! hat ahogy megtudok valamit fogok irni es gorcsolgetek kicsit most megint ... holnap beszelunk a dokimmal , lassam mikor fogad
2017. febr. 14. 16:11
 38/48 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a tesztek nem halványúlnak inkább erősödnek.

Nem tudsz ügyeletre menni?

Nagyon izgulok érted, mindenképp írj mi történik veled!!

2017. febr. 14. 17:52
 39/48 anonim ***** válasza:
Ha a dokid nem tud fogadni csináljon ultrahangot más.Nehogy bajod legyen!
2017. febr. 14. 21:54
 40/48 A kérdező kommentje:
Kicsit görcsöl most is a hasam .. hat meg fogok tesztelni ...lassam milyen lesz amig megyek orvoshoz.
2017. febr. 14. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!