Spontan veteles utan miert pozitiv meg a teszt? Eleg eross?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 10:40
11/48 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy "magzatelhajtó gyógyszer". Mit kaptál pontosan?
13/48 A kérdező kommentje:
Ergometrinat amin azt irta inekcio formaban adhato , de megittam ,1-2 ml volt
2017. febr. 14. 11:18
14/48 anonim válasza:
Ja, Magyarországon nincs ilyen gyógyszer, így el se tudom olvasni, mi ez pontosan, amit kaptál...
Én halvaszülés után Ergam cseppet kaptam, ez méhösszehúzódásokat csinál és vérzéscsillapító hatású. Vetélés után szokták adni, hogy csillapodjon és hamarabb végbemenjen a vérzés. Nem alkalmazható terhességben. Hasonló a neve, mint a tiédnek, lehet, hogy ugyan az a hatóanyaga.
El se tudom képzelni, hogy a román orvos is miért adna ilyesmit 4-5 hetesen, amikor ott még van egy lehetséges terhesség.
15/48 A kérdező kommentje:
lehetseges ugyanaz a hatoanyaga van ... hat igen , ezt en sem ertem !! mult heten kedden kaptam ezt a cseppet mert ez is csepp formajaban volt!! es azert tettem fel a tesztemet !!!! van egy regi tesztem amit februar 4 -en csinaltam eloszor , kuldjem el azt is?
2017. febr. 14. 11:26
17/48 A kérdező kommentje:
2017. febr. 14. 11:29
18/48 anonim válasza:
Szerintem is menj orvoshoz minél előbb. És továbbra sem fér a fejembe, hogy miért adtak ilyen gyógyszert... :/ Meg miért mentél eleve dokihoz egyből a teszt után? Panaszod volt? Ha nem, elég lett volna két hét múlva menni, amikor már látszik is valami. Ha túl korán megy valaki - Magyarországon legalábbis - visszahívják a kismamát egy-két hét múlva, nem kivéreztetik belőle az embriót... Esküszöm, nekem nem kerek ez így.
19/48 A kérdező kommentje:
igen , mert mivel elso terhessegem lett volna ,megijedtem mert elkezdtem verezni ! azota is verzek hol erossebben hol gyengen !! es az en dokim nem volt itthon es igy mashova mentem el !! de nem mondtak egyaltalan hogy varjak ,csak 3 napot ,es mikor viszamentem az mondta vegyem be a cseppet , mert nincs esely , mensi szeruen akkor voltam 4 hetes es 3-5 napos !!
2017. febr. 14. 11:35
20/48 A kérdező kommentje:
szerintetek a tesztem az egyforma mind az egesz amiket csinaltam ? vagy erossebb valamelyik ?
2017. febr. 14. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!