Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontan veteles utan miert...

Spontan veteles utan miert pozitiv meg a teszt? Eleg eross?

Figyelt kérdés

2017. febr. 14. 10:40
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
osszeteszem az egesz kepet es elkuldom nektek ugy jobban fog latszani
2017. febr. 14. 11:36
 22/48 A kérdező kommentje:
[link] a legfelso a a februar 4-ikei . a 2 kovetkezo az hetfo-keddi- es az also a mai
2017. febr. 14. 11:44
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Hiába teszel fel bármilyen képet, nőgyógyászhoz menj el.
2017. febr. 14. 11:44
 24/48 A kérdező kommentje:
ertelek titeket de gondoltam hogy legalabb mar enyhe kene legyen veteles ellenere !! esetleg meg mindig ott van es a csepp ellenere nem veteltem el ? de koszonom a valaszokat , hamarosan elmegyek dokihoz es meglatom mi lett , csak addig is kellemetlen ez a dolog
2017. febr. 14. 11:48
 25/48 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Lásson doki. Ez nem fogják laikus fórumozók megoldani sajnos... :(
2017. febr. 14. 11:48
 26/48 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem volt spontán vetélésem 6 hetesen :( előtte ugyanilyen erős tesztem volt.

Doki alátámasztotta ultrahanggal hogy a méhem rendesen kitisztult, nem kell művi befejezés.

1 hét múlva teszteltem, sokkal , de sokkal halványabb volt mint előtte.

Tehát oké, hogy a HCg lassacskán ürül... de azért ürül és akkor 7-8 nap elteltével igen is látszik a teszten hogy halványult.

javaslom, hogy minél hamarabb menj el dokihoz ... ugyanis nem tudom milyen gyógyszert szedettek be veled és miért ??? de ha megmaradt a terhesség, könnyen lehet hogy komoly károkat okozott benne. tehát műtét kell, hogy ténylegesen kitisztuljon a méh.

Nem olvastam végig a válaszokat... de én is úgy tudom hogy nincs magzat elhajtó gyógyszer magyarországon... tehát nem értem hogy miért kaptad, és ezt nem is nagyon irod le a válaszaidban, hogy mi volt az oka hogy kaptad ???

Ugyanis ha terhes vagy és vérezgetsz, akkor vagy magzat MEGTARTÓT KAPSZ, vagy a doki azt mondja hogy várjátok meg a vérzés végét, mert úgy látja, hogy szerinte ez spontán vetélés, és visszahív utána egy ultrahangra , hogy megnézze hogy túlélte e a terhességed vagy sem.

Ilyet hogy magzat elhajtó ???!!! ilyen nincs !!! Magyaroroszágon!

2017. febr. 14. 12:20
 27/48 A kérdező kommentje:
Itt Romaniaban latod van , sajnos !!! akkor meg tesztelek kb 1 het mulva , lassam milyen lesz tovabba teszt
2017. febr. 14. 12:33
 28/48 anonim ***** válasza:
Nekem missed ab-om volt. Utána egy héttel is erős volt a teszt, és utána még másfél hónapig egyértelmű pozitiv! A hcg nagyon lassan ürül! És van sajnos még egy variáció... ha nem volt teljes vetélés és esetleg bent maradt valami, ami tovabb termeli a hcg-t! Engem ezzel is riogatott a dokim🙁Mindenképpen kérj egy ultrahangot, abból meg tudjak állapítani!
2017. febr. 14. 12:46
 29/48 A kérdező kommentje:
rendben , mar turelemetlen vagyok emiatt , varom lassam mi lett ennek a vege :(((
2017. febr. 14. 12:48
 30/48 anonim ***** válasza:
79%

Azért nem vagyok benne biztos, hogy az 5 héten is erős pozi a teszt vetélés mellett!

A kérdező 4 hetes és pár napos volt, a legtöbb embernek ilyenkor még csak halvány tesztje van, és ha elvetél, akkor előbb lesz negatív, mint ahogy elkezd vérezni. (Van itt egy csomó olyan kérdés, hogy tegnap még pozitív volt, ma reggel meg negatív, mi történt?)

Én azt gondolom, gyógyszer ide vagy oda, a kérdező méhe nem ürült ki teljesen, és SÜRGŐSEN orvoshoz kellene fordulni, mielőtt valami nagyobb baja nem lesz. És nem jövő héten, hanem MOST.

2017. febr. 14. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!