Ti mikor teszteltetek? Vagy mikor fogtok akik mostanában nem várjátok?
Figyelt kérdés
Mára nem várom, eddig semmi. Remèlem így marad.Eddig nem teszteltem, mert csak 25os discolorom van es lattam h valakit " szivat" itt az a teszt. Szóval nem teszteltem, nem merek ezzel ilyen korán. Holnap fogok reggel! Akkor csak kimutatja. Rendeltem tesztet, amit csutortokon hoznak legelobb , legkèsőbb pènteken! Azok kozt van 10-es! Esèlyes h ez a discolor 25-ös nem fogja holnap kimutatni???#teszt #tesztelek
2017. febr. 7. 16:25
1/12 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de egy kissé már szánalomra méltó, ahogy erre ráparázol és tervezel meg mindent. Miért nem lazulsz el és foglalkozol mással egy kicsit?
Amikor a második kislányommal már terhes voltam és másfél hét csúszásban volt az amúgy rendszeres menzeszem, még akkor is negatív volt a tesztem, mégis tudtam, éreztem, hogy ez most összejött. De nem paráztam rá, nem csináltam naponta, őrült módjára a teszteket.
2/12 anonim válasza:
Gondolom nem régóta próbálkoztok. Én is ilyen voltam, aztán teltek a hónapok és mindig csalódtam. Egyéb tüneted nincs?
3/12 anonim válasza:
Szia Kérdező
Nekem 3-án kellet volna megjönnie de semmi :)
Vasárnap reggel tesztelek , biztos ami biztos
Majd írd meg a teszted eredményét :)
4/12 anonim válasza:
5-re nem vártam szabályos 28 napos ciklus szerint, bár mióta megszültem a kisfiam, ez nem állt vissza annyira pontosan. Ma reggel valami bevillant, teszteltem. Szép pozi lett. :) A fiamra 10 hónapot vártunk, most csak újév óta nem védekeztünk, úgyhogy még elég hihetetlen a dolog.
5/12 anonim válasza:
Én mára nem vártam. 27 naposak a ciklusaim, 10 napos luteálissal. Eddig semmi, de a teszt negatív. 11 dpo-n vagyok, szóval lehet, hogy korai volt. K
6/12 A kérdező kommentje:
Ő... bocsi! Első kerdesem ebben a kategóriában, mi a problèma?? 1#
2017. febr. 7. 19:39
7/12 A kérdező kommentje:
3# Drukkolook!!:)
4# Gratulàlok.:) nagyon jo hir!
9hónapja próbálkozunk. Abból 3hónapban nem volt peteeresem. Eleg ossze vissza a dolog. :)
2017. febr. 7. 19:40
8/12 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek ha ma sem jön meg, de lattam a discoloros kiirast..szval vettem ma masik tesztet is
2017. febr. 7. 19:43
9/12 A kérdező kommentje:
Hat ugy latszik a discolort en sem fogom ajanlani. Par perc utan egy szurkes csik jott ki. Idon belul.... lattam a masik kerdest (amirol gondolom az elso ir) es hasonlo a tesztem.
2017. febr. 8. 09:52
10/12 A kérdező kommentje:
Hat rozsaszin folt a toalett papìron...:( szval megfog jonni.:( jajj...:(
2017. febr. 8. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!