Aisa25 kérdése:
Teszteltetek már, akik erre a hétre nem várjátok? Milyen tüneteitek vannak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 21:58
1/31 anonim válasza:
Holnapra nem várom két hete leszakad a mellem bár mintha egy picit enyhült volna. Viszont a derekam körül teljesen megjön érzésem van. Egy két napig volt szokatlan hirtelen szúrkáló fájdalmam de ez elmúlt. Szerintem sajna menszi jelek.
2/31 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a választ. Remélem, csak a baba jeleit érzed. :) Majd írj, hogy baba lett, vagy mensi. Mikor tesztelsz?
2010. júl. 28. 07:06
3/31 anonim válasza:
Sziasztok csajok én szombat körülre nem várom,még nem teszteltem,csak akkor fogok ha késik.Tünet(ha az)nény napja folyamatosan 36.9 a hőm. Megjön érzésem van,a köldököm körül szúráshoz hasonló érzés van.Valamint bárcsak tünet lenne de lehet csak beképzelem:Tegnap amikor a párom zuhanyzott és megéreztem a tusfürdője illatát borzasztó hányingerem lett.
4/31 A kérdező kommentje:
Még valaki? Olyan jó lenne többektől hallani, hogy velük mi a helyzet!!! :)Írjatok, légyszi! :)
2010. júl. 28. 20:47
5/31 anonim válasza:
szia! keddre nem vártam, nem is jött meg eddig hálisten, remélem így is marad!:) tünetem nem sok van, a hőm mozog 37 körül.. majd meglátjuk:) tesztelni még nem merek, el se hinném:) Sok sikert mindenkinek! Ti mióta próbálkoztok?
6/31 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi, hogy írtál.
Örülök neked! :) Remélem, összejött! Majd mondd el, mi lett a teszt eredménye, ha mersz már majd tesztelni...
Nekünk ez az első hónapunk, hogy próbálkozunk. :) A lányom is a második hónapban összejött! :) Most is úgy érzem, hogy sikerült, de sajna a teszt negatív lett. Remélem, hogy csak azért, mert korán csináltam. Még csak tegnap-ma kellett volna megjönnie, és már teszteltem. :)
2010. júl. 29. 09:01
7/31 A kérdező kommentje:
Amúgy, ugye majd mind megírjátok, hogy mi lett az eredmény? Köszi. :)
2010. júl. 29. 22:54
8/31 anonim válasza:
00:01-es vagyok, persze majd megírom,hogy mi a helyzet! eddig változatlan:) ameddig nem jön meg addig van remény, drukkolok,majd te is írj! üdv:)
9/31 A kérdező kommentje:
Gondolom égő, hogy itt írogatok, de ha már válaszok nem nagyon jönnek... :(
Szóval, lettek új tüneteim... Bebarnultak a mellbimbóim, szúrnak, viszketnek, és nem tudok a hasamra feküdni, mert annyira nyom, szúr a méhem... :)
Szerintetek? Szerintem jónak tűnik. :)
2010. júl. 30. 10:05
10/31 anonim válasza:
szerintem is jónak tűnik,drukkolok:) nekem sem jött még meg hála, keddre (nem)vártam,majd tesztelek holnap v holnapután..hátha:) majd írj! 00:01-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!