Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteltetek már, akik erre a...

Aisa25 kérdése:

Teszteltetek már, akik erre a hétre nem várjátok? Milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 21:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
teszteljetek
2010. júl. 31. 21:06
 12/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálam is hasonló a helyzet. Mensi még nem jött meg, a melleim 2-szeresére nöttek, kb. 5 napja fájnak, duzzadtak, bebarnultak. A gyomorsavam az egekben. Ez utóbbi gyanús nekem, 7 éve volt ilyen, mikor a fiammal lettem terhes. Én holnap reggel tesztelek. Úgy vagyok vele, ha a tüneteim baba miatt vannak, akkor a teszt ki kell hogy mutassa, pláne reggel. Ti mikor teszteltek?
2010. júl. 31. 21:20
 13/31 A kérdező kommentje:
Sok sikert a holnap reggeli teszthez! :) Majd írd meg, hogy lesz-e baba! :)
2010. júl. 31. 21:26
 14/31 anonim válasza:
Én szerdára nem vártam, most kezdek barnázgatni, de remélem jobban nem jön meg és akkor reménykedhetek még, hogy baba van a dologban. Reggel csináltam egy tesztet, az negatív lett. De úgy érzem, hogy a melleim megnagyobbodtak. Bár lehet, hogy csak beképzelem. :-(
2010. júl. 31. 22:00
 15/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én holnapra nem várom!

Tünetek: Rengeteget eszek,mindent össze vissza ami jön had jöjjön, előbb a joghurt,chips, utána egy ksi savanyú krumpli leves túrós lepénnyel lekisérve:)

Hasam kőkemény, ma reggel volt egy kis görcs,na mondom megjött, de semmi és nekem eddig egész nap tartó fájdalmaim voltak menszi előtt.

Mellbimbóm az ami érzékeny nekem,én is úgy érzem nőttek,mert feszül rajtama melltartó,nem is viselem el magamon!

Most néztem sötétedett-e az udvar,de nem tudom eldönteni!

HA holnap nem jön meg, kedden tesztelek!

2010. júl. 31. 22:50
 16/31 anonim ***** válasza:
Ciao! A tegnap esti 21:20-as vagyok. Ma reggel teszteltem, sajna negatív lett. 25-ös érzékenységü One Step teszttel. Mi a véleményetek róla?
2010. aug. 1. 09:03
 17/31 anonim ***** válasza:
Én mára nem várom, eddig nem jött. Viszont one step tesztem reggel negatív! Majd a következő hónap! Drukkolok, h + teszteljetek!!!
2010. aug. 1. 09:39
 18/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Szerintem még ne adjátok fel. :) Amíg nem jön meg, még van remény. :) Lehet, hogy csak korai volt a teszt. :)

Nekem még mindig nem jött meg. :) Holnap doki. :) Már alig várom. :)

2010. aug. 1. 10:58
 19/31 anonim ***** válasza:

Én csütörtökre 29-re nem vártam, még nem is jött. Az lett volna a 33-dik nap.31-33 naposak általában a ciklusaim.Tüneteim: nem tudok hason aludni, émelygés, hányinger,cicifájás és állandó álmosság. Már van egy majdnem kétéves kisfiam, s most először próbálkoztunk a kistesóval. Hihetetlen lenne, ha elsőre összejönne...

2-3 nap múlva tesztelek. Szorítok mindenkinek a babáért. :)

2010. aug. 1. 11:37
 20/31 anonim ***** válasza:

00-01.-es vagyok

ma teszteltem mert kedd óta késik, de negatív lett, de reménykedem,hogy csak korai volt, majd csinálok pár nap múlva egyet, sok sikert mindenkinek!

2010. aug. 1. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!