Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki 10dpon? Ereztek valamit...

Valaki 10dpon? Ereztek valamit? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Merges voltam,hogy "megjott". Ugyanis a 8.dpo volt 1csepp verzes +3nap barnazas aztan nem indult be ahogy szokott.. Teszteltem persze mindennap negativ volt. 15dpon lett halvany +,aznap ahogy megittam a kavem ugy jott ki...
2016. szept. 22. 20:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Gratulalok :) nekem egyenlore nincs barnazasom..petefeszkem szurkal es neha mensi erzesem van egyenlore 27re nem varom 9.honap lesz sikertelenül.. Koszi hogy irtal
2016. szept. 22. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Elvileg én is 10 dpo vagyok. Vagyis 10 nap telt el együttlét óta ma délelőtt egy 1600 ft - os clearblue tesztet csináltam és száradás után picit látszik halványan a csík. És ma késő délután megint csináltam egy vizeletsugaras facelle tesztet és totális negativ.tünetek mell feszűlés .
2016. szept. 22. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Én éreztem amikor ott tartottam menzi fájást.Tudtam hogy sikerült,mert amúgy menzi előtt már évek óta nem érzek semmit. És az együttlét után 3 nappal fájt már a mellem,ami szintén nem szokott. Szóval vannak ilyen korai jelek bizony. Akinek a teste kiszámíthatóan működik az hamar felfigyel a jelekre. A negyediket várom,15 hetes vagyok.
2016. szept. 22. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as válaszoló, akkor most te hogy érzed terhes vagy?
2016. szept. 22. 22:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtatok.majd meglassuk en ha nemjön meg csak akkor tesztelek mert edig elotte mindig teszteltem de hiába...
2016. szept. 23. 06:05
 7/10 anonim ***** válasza:
5 sikertelen hónapja próbálkozunk, 9.dpo-n tartok (ovuteszttel igazoltan) és semmilyen tünetem nincsen.
2016. szept. 23. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, nem a 9.dpo-n, hanem a 8.dpo-n tartok. :)
2016. szept. 23. 09:26
 9/10 anonim ***** válasza:

11.-ik napon vagyok ma csináltam egy tesztet amin két csík van de az egyik iszonyatosan halvány bár attól látszik

Szerintetek hihetek a tesztnek?

Nyilván csinálok még pár nap múlva 4nap van még a menstruációig

Azért csináltam mert fáj a mellem, étvágytalanság is van kB 2napja

2016. szept. 23. 11:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem hihecc :)
2016. szept. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!