Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 14. -re nem várta tesztelt...

Aki 14. -re nem várta teszteltetek már? éreztek valamit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Én holnap veszem meg a tesztet munka után, bár elégé fáj a fejem, és ma rosszul is voltam de lehet hogy az idő miatt. Holnap majd megírom és te?
2010. aug. 15. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem olyan érzésem van mint ha meg akarna jönni néha hasszurka pici görcs a mellem is a szokásos mensis fájdalom....semmi kirivó érzés
2010. aug. 15. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:

én nekem nem jött meg. 14-15re nem vártam most reggel csinálok tesztet. elraktam a reggeli pisit. nemsoká nyit a gyógyszertár és indulok is.megirom az eredményt

kívánom h pozit teszteljetek

2010. aug. 16. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
1 válaszoló vagyok pozitív lett a tesztem!! Annyira boldog vagyok szárnyalni tudnék, alig várom hogy a férjem haza jöjjön.!! és teszteltél??
2010. aug. 16. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
07,29 vagyok nekem is pozitív lett a tesztem. most értünk haza a munkábol most fogom elmondani a férjemnek. madarat lehetne velem fogatni.gratulálok neked is a pozi teszthez. probléma mentes babavárást olyan jó egyidősek vagyunk. hihihi
2010. aug. 16. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!