Tesztelösök haho 🙂 Hányadik a legkorábbi Dpo amikor teszteltetek és már halvány de pozitiv lett?
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 20:29
1/7 anonim válasza:
10-ik dpo-Facelle és predictor teszttel. (progeszteront kell szednem, muszáj volt)
2/7 anonim válasza:
11. Dpo. Nem is sejtettem hogy pozitiv lesz. Egyszeruen volt egy megerzesem hogx hejj csinalj egy tesztet mielott beveszed azt az eros fajdalomcsillapitot. Es pozi lett azota 28+1 hkm vagyok ;)
3/7 Ági83 válasza:
Kb a 13. Dpo nagyon nagyon halvány gabriel. Nem bízom benne, ezért két nap múlva csinálok másikat más fajtával. Remélem már erős pozi lesz, drukkolj légyszi! :)
4/7 anonim válasza:
11. dpo facell napközben... előtte nap gyomorégés érzésem volt az alhasamban, aznap meg furán csak a méhem fájt, nem pedig a petefészkem ami mindig szokott, ezért gondoltam egye fene teszteltem már annyit most se halok bele egybe, és pozi lett :D Halvány, de a párom is látta :)15 dpo-n már sokkal egyértelműbb volt :)
6hkm
5/7 anonim válasza:
11. dpo. Nekem az volt fura előtte, hogy este (nem hőmérőztem), 37,8 volt a hőm. Unalmamban mértem, dolgoztam még este 10kor és pont előttem volt egy lázmérő. Sosem jutott még eszembe ilyen, épp akkor döntöttem el, hogy várjunk még egy kicsit a babával, mert nem lesz meg az egy év munkaviszonyom.
6/7 anonim válasza:
10.Dpo esti vizelet one step 10es teszt,halvány de jol látható pozi aztan másnap vagyis 11.Dpo egyértelmű, prediktor :)
7/7 anonim válasza:
Én a dpo-t nem tudom, a ciklus 29. napja volt. A 27-en még negatív lett, de reggelente 37 volt a hőm, ezért gondoltam, hogy lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!