Lombikosok, mikor teszteltetek elöször halvány pozit? Mutatnátok képet?
Sok ismerösöm van akinek volt lombikja nálam egyéb probléma van de sok ilyen csoprtban benne vagyok és sok beavatkozást "végig aszisztáltam" már.
Általában 10 naposan már ki szokta mutatni a 10-es teszt. Tehát ha 3 naposat kapsz vissza akkor ET+7 napon de ismerek olyat aki egy 6 napos fagyi babát kapott vissza és ö ET+4. napon már pozitívat tesztelt.
Szia!
Nekem ET+10 napon délutàni vizeletből 25-ös tesztel volt halvàny pozitìv.
Feltettem akkor ide a képeket és a legtöbben azt ìrtàk,hogy negatìv:-)
El is bizonytalanodtam,hogy tuti csak beképzelem a két csìkot:-)
De szerencsére tényleg ott volt:-)
Most vagyok 17 hetes és ikrek:-)))))))
Te hol tartasz?
5 naposakat kaptam vissza, et+10.napon teszteltem. 25-ös teszttel, délutáni vizeletből.
nem az első volt már, de először éreztem marha nagy késztetést a tesztre.
Baromi halvány volt, de láttam. A férjem azt mondta, csak odaképzelem (de pár perc múlva már ő is látta)
A 10-es teszt hófehér volt ugyanekkor.
Vérvételen nagyon magas hcg értékem volt, de "csak" egy baba volt ott, aki azóta már 3 hónapos
Et+8, délutáni pisiből, de tök halvány lett, először azt hittem, a szemem káprázik.
Amúgy azt mondják, hogy nem szabad előbb tesztelni, mert az ember esetleg negatívat tesztel és elkeseredik, pedig lehet, hogy csak korai volt a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!