Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni februar vegeig, jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, en irtam ki a januari kerdest (tovabbvive a korabban mas altal elkezdett kerdessorozatot), sajnos nem jartunk sikerrek, igy ebben a honapban ujra nekifutunk.
Gratulalok a januari pozikhoz, akiknek osszejott.
20-an teszteltem,meg 23-an de negativ sajna.Remelem csak rossz a teszt vagy valami.A "nagy"teso 15 honapos picilany.9Re megyrk dokihoz,nagyon izgulok😊
Anna(csak hogy konnyebb legyen igy megjegyezni)
Sziasztok!Nem tudom azóta kivel mi újság,de én egy örömhírrel jövök.Ugye februárban negatív lett a tesztem és nem is jött meg,doki látott azt mondta nincs baba de ne stresszeljek,amiatt nem jön meg.Aztán 2 nappal később végül megjött,de nagyon kis rövdike 3 napos volt.Most 20-ra nem vártam.21-én teszteltem pozit,aztán másnap két másfajta tesztet is csináltam,erős pozik.Nagyon boldog vagyunk,érkezik a kistesó a 16 hónapos kislányunk mellé.Mindenkinek további sok sikert a babáprojekthez és gratuláció annak akinek már pocaklakója van.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!