Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kivancsi vagyok ki fog pozit...

Norman Bates kérdése:

Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni februar vegeig, jossz egy ropke felmeresre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, en irtam ki a januari kerdest (tovabbvive a korabban mas altal elkezdett kerdessorozatot), sajnos nem jartunk sikerrek, igy ebben a honapban ujra nekifutunk.

Gratulalok a januari pozikhoz, akiknek osszejott.

2017. febr. 4. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
60# 16.a óta mikor teszteltél utoljara? Majd írd meg mi volt a dokinal! Mennyi idős a tesóra várakozó poronty!?
2017. febr. 26. 16:55
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

20-an teszteltem,meg 23-an de negativ sajna.Remelem csak rossz a teszt vagy valami.A "nagy"teso 15 honapos picilany.9Re megyrk dokihoz,nagyon izgulok😊

Anna(csak hogy konnyebb legyen igy megjegyezni)

2017. febr. 27. 07:51
 63/66 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Kb másfél év próbálkozás után most február 24 én sikerült pozitvat tesztelnem. :) most kezdtük kivizsgáltatni magunkat,lehet-e valami hormon probléma vagy bármi más. Férjemnek még nem jöttek meg az eredményei,de a teszt pozi lett. nagyon örülünk :)
2017. febr. 27. 18:41
 64/66 anonim ***** válasza:
Anna mi volt az orvosnál?
2017. febr. 27. 19:36
 65/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nem tudom azóta kivel mi újság,de én egy örömhírrel jövök.Ugye februárban negatív lett a tesztem és nem is jött meg,doki látott azt mondta nincs baba de ne stresszeljek,amiatt nem jön meg.Aztán 2 nappal később végül megjött,de nagyon kis rövdike 3 napos volt.Most 20-ra nem vártam.21-én teszteltem pozit,aztán másnap két másfajta tesztet is csináltam,erős pozik.Nagyon boldog vagyunk,érkezik a kistesó a 16 hónapos kislányunk mellé.Mindenkinek további sok sikert a babáprojekthez és gratuláció annak akinek már pocaklakója van.

Anna

2017. márc. 27. 17:24
 66/66 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Akinek sikerült pozítívat tesztelni... hogy vagytok az utolsó hetekben? Fiút vagy lányt vártok? Mi lesz a neve? Hol fogtok szülni?
2017. szept. 22. 00:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!