Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni februar vegeig, jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, en irtam ki a januari kerdest (tovabbvive a korabban mas altal elkezdett kerdessorozatot), sajnos nem jartunk sikerrek, igy ebben a honapban ujra nekifutunk.
Gratulalok a januari pozikhoz, akiknek osszejott.
Én sem csináltam soha ilyeneket, hogy hőmérőzés, ovu teszt. Szerintem az első pár próbálkozós hónapban elég, ha a természetre bízzátok. Próbáljatok meg 2 naponta együtt lenni. Drukkolok!
Én sem éreztem semmit, mégis pozitívat teszteltem. :)
Nekem 30 naposak a ciklusaim. Jövő hét utánra nem várom. Remélem össze fog jönni. Nem hőmérőzök, nem ovu tesztezek.
A
Elvileg ma lesz ovum. Vasárnap is akcióztunk, szerintetek vasárnapiból esélyes vagy a maiból?
Igen jól látjátok rá vagyok feszülve. De ha babát akarsz nem tudsz másra gondolni. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Nekem ma volt ovum, indul a ket het izgulas 😜
Gratulalok a pozitiv tesztekhez^^
Sziasztok! Nekünk a 2. hónap összejött januárban, de sajnos 6. héten elment. Ez a hónap új reményt ad.
RR
Ja és esetleg elmnodom, hogy mázli volt-e hogy 2. hónapunk sikeres volt, vagy érdemes azokat enni/inni, amiket én: szóval femibion1, e-vitamin napi 100 mg, és ovu-ig cickafark, ovu után palástfű tea. Nekem beváltak, de sajnos nem maradt meg a bébi. Talán a palástfüvet ihattam volna a pozitiv tesztek után is....
RR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!