Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni februar vegeig, jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, en irtam ki a januari kerdest (tovabbvive a korabban mas altal elkezdett kerdessorozatot), sajnos nem jartunk sikerrek, igy ebben a honapban ujra nekifutunk.
Gratulalok a januari pozikhoz, akiknek osszejott.
Nagyon köszönöm nektek! 😊
Szerdán reggel teszek fel új képet.
Gratulálok! Én is szeretnék hónap végén pozit tesztelni.
B
De jo neked... En meg varom a pozi ovu tesztet. Menetrend szerint penteken kene az ovumnak lenni de meg nagyon halvany csikos a teszt..
"A" Sok sikert neked is. Akkor hasonlo a ciklusunk mert 24re nem varom en is. Mi is kb ot honapja probalkozunk hivatalosan... En azt hittem pikk pakk fog ez nekunj menni de nem ugy tunik.
J voltam
Én most úgy döntöttem, hogy salaktalanítok. Úgyis szeretnék kerek egész 1 kilót fogyni 166cm 53-ról 52 kg ra. Kipróbálom a káposztalevest , mivel abba sok zöldség kell ( amúgy is sok zöldet eszek),úgy érzem jót fog tenni. Olvastam egy cikket, hogy a teherbeesés előtt jó a salaktalanítás.
"A"
Kedves J
Nekem is kb pénteken lesz ovum. csütörtökön megyek dokihoz hogy megnézze van/volt-e peteérésem. És igen,én is úgy voltam vele hogy biztos elsőre össze fog jönni :D de sajna nem.Ebben a hónapban elkezdtem inni a cickafark/palástfű teákat.mikroszkópot használok.
Látom lett még egy "A", akkor én leszek "An" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!