Norman Bates kérdése:
Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni februar vegeig, jossz egy ropke felmeresre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, en irtam ki a januari kerdest (tovabbvive a korabban mas altal elkezdett kerdessorozatot), sajnos nem jartunk sikerrek, igy ebben a honapban ujra nekifutunk.
Gratulalok a januari pozikhoz, akiknek osszejott.
2017. febr. 4. 15:28
11/66 anonim válasza:
Nekünk ez a második hónap, 28-ra nem várom. Én nem csinálok ovu tesztet, hőmérőzést, egyelőre hagyjuk a természetet tenni a dolgát.
H
12/66 A kérdező kommentje:
Nekunk is ez a masodik honap, nekem hosszabb ciklusaim vannak, altalaban 18-22. ciklusnap korul van ovum, majd ovuteszt eldonti. Ma mult el, a kovetkezo ket hetben beleadunk mindent, szurkolok mindenkinek.
2017. febr. 4. 20:13
13/66 anonim válasza:
Február 16-ra nem várom, ovum most volt a héten, első próbálkozós hónap ❤
14/66 anonim válasza:
Februàr 21-re nem vàrom 5 éve lesz nyàron hogy nem védekezünk. Màr van gyerekünk ,elvileg semmi gond velünk de de annyira jó lenne egy kismanó:)
15/66 anonim válasza:
Jövö hétvégére nem várom.Mi is a kistesora gyurunk.2.probálkozos honapunk (bár eddig sem védekeztünk,max megszakitással)Jo lenne ha jönne,most ugy mindketten vágyunk rá(eddig én voltam ellene,a terhességem és a szülés is nagyon problémás volt végig)és a kisfiam is egyre többször mondja hogy jo lenne egy teso.(5éves)
16/66 anonim válasza:
Sziasztok.mi 24.-re nem varjuk... Mi mar 5 honapja ptobalkozunk. A jovo heten lesz peteeresem.meg sosem irtam be ide remelem ez szerencset hoz 🍀 sok sikert minddnkinek es szorgalmas probalkozast. J voltam
17/66 anonim válasza:
Lehet csak én látom bele. Szerintetek halvány pozitív? Vagy inkább negatív? Köszi a segítséget! :)
18/66 anonim válasza:
Jol latod! En is latom! Jol latjuk?? Tobbiek??!
En halkan gratulalok! ;)
19/66 anonim válasza:
Én is látom és rózsaszînû is :)
Én 12-én nem várom. Hetedik próbálkozós hónap.
Hajrá Mindenkinek!
20/66 anonim válasza:
Enyém a halvány teszt. Két nap múlva csinálok egy újat, mert egyelőre annyira hihetetlen. Első baba. :) Nagyon drukkolok mindenkinek, írjátok meg mindenképp a fejleményeket. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!