Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kivancsi vagyok ki fog pozit...

Norman Bates kérdése:

Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni februar vegeig, jossz egy ropke felmeresre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, en irtam ki a januari kerdest (tovabbvive a korabban mas altal elkezdett kerdessorozatot), sajnos nem jartunk sikerrek, igy ebben a honapban ujra nekifutunk.

Gratulalok a januari pozikhoz, akiknek osszejott.

2017. febr. 4. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Első gyereknél diétáztam, teákat ittam, vigyáztam magamra, 3 hónap után sikerült. 6 hetesen elment. Kiakadtam a főnökre, azonnalival eljőttem, nem szedtem vitamint, hagytam a diétát, és volt pár durva buli is. Nem védekeztünk, mert a diéta nélkül elvileg nem is lehetett volna. Most egy éves a lányom, első akcióból fogant. :D Most újra babás vagyok, bár folsavat szedtem pár hétig a fogantatás előtt. Remélem elég volt... Lazábban veszem, pedig régen nagyon igyekeztem. Persze nem követendő példa :)
2017. febr. 17. 12:03
 52/66 anonim ***** válasza:

Hát igen. Aki akar marad, aki nem eleg erős az megy bármit ehet/ihat a kismama...

Gratulálok Neked!

RR

2017. febr. 17. 21:31
 53/66 anonim ***** válasza:

Drukkolok nektek!

Én is voltam kérdező, azóta már meg is született a babánk. 😊

2017. febr. 22. 17:08
 54/66 anonim ***** válasza:
83%
3napja teszteltem és nagyon halványan pozi..pár nap múlva megismétlem és akkor kiderül. Mensinek nincs nyoma :) szurkolok mindenkinek !!! :)
2017. febr. 23. 07:43
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
14.re nem vártam...egyértelmű pozitív...19hós kislány testvére érkezik!
2017. febr. 23. 09:11
 56/66 A kérdező kommentje:

Gratulalok a pozitiv tesztekhez :)

En me csak 8-9 dpo-n vagyok, de nagyon feszito erzes van az alhasamban tegnap este ota, remelem jot jelent :)

Jovohet szerdan tervezek tesztelni, van meg aki varja vagy mar mindenkinek eldolt a honap?

2017. febr. 24. 16:45
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok ma halvány,de jól látható pozitívat teszteltem 😊 két nap van még a nemvártig, vasárnap megismétlem, remélem nem jön meg😊 szurkolok mindenkinek. "An"
2017. febr. 24. 19:35
 58/66 anonim ***** válasza:

Én 28ra nem várom, a teszteléssel várok szerintem szeda-csütörtökig. Nekem semmi "komoly" tünetem nincs. Tegnap reggel fájt kicsit a hasam, mint mikor megjön, gondoltam is, hogy na basszus... De semmi. Amúgy én azt vettem észre, hogy nagyon sötét sárgát pisilek pár napja. Ez lehet a hormonok miatt? Olvasok ilyet is-olyat is, tapasztalatra lennék kíváncsi.

A többi mind a szokásos. Kicsit félek, hogy nem érzek semmi különöset, így kár reménykedni... Bár tudom, hogy ilyenkor még nem törvényszerű.

H

2017. febr. 26. 09:32
 59/66 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem csak akkor szokott fájni a hasam, mikor már megvan, előtte napokon soha... Ezért lepődtem meg a tegnap reggelen. De most is érzem, hogy valami van... Nem fáj, csak.. nem tom...

H

2017. febr. 26. 09:33
 60/66 anonim ***** válasza:
100%
16-ra nem vartam.Nem jott meg,de negativ,holnap megyek dokihoz.Remelem lesz baba,nagyon szeretnenk mar kistesot😊
2017. febr. 26. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!