Igen vagy nem? A tanácsotokat/véleményeteket kérném. (Elnézést ha hosszú)
Nem tudom eldönteni, hogy szeretnék e már gyereket vagy még nem. 26éves vagyok és férjezett. A férjemnek az első házasságából már van egy fia. A közös babát rám bízta, vagyis azt mondta, hogy felőle már holnap jöhet, ha én is késznek érzem magam rá. Egy tündér, nem siettet.
Én egyre többször érzem azt, hogy igen, jó lenne, csak félek, hogy mi lesz. Mi lesz a "karrieremmel", hogy fogunk megélni, ha kiesik egy fizetés.
Nem mellesleg Édesapám is elég idős (77), szívbeteg és azt szertném, hogy tudjon unokázni. Nem tudom mit tegyek. Attól félek ebben a kérdésben is túlzottan racionális alapokon szertnék döntést hozni.
10:56 - os vagyok
A férjem keresztfia is egy ördögfióka, nagyon nehezen bírnak vele a szülők és a nagyszülők egyaránt. De megtanulta, hogy nálunk mit szabad és mit nem, hol vannak a határok és nálunk érdekes módon nem randalírozik. Én bizony rászóltam hangosabban, ha szemtelenkedett, míg a szülei jót nevettek rajta, hogy miket mond. Verekedős, kiabálós, hisztizős gyerek, de nekem nem vette el a kedvem a gyerekvállalástól.
Hidd el, a Te babáddal másképp lesz minden, Te vagyis Ti formáljátok őt, Ti nevelitek a saját elképzelésetek szerint. Szerintem sokkal több türelmed lesz a saját babádhoz. Én sem tudok úgy viszonyulni más babájához, még a keresztlányomhoz sem, mint ahogy a sajátomhoz.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!