Ugye csak egy csíkos?
Nem szakadt ki, lecsuszott, de mar maskor is, szoval nem ertem.. de fogamzasgatlot nem szeretem. Nagyon nem tett jòt! :-)
Egyebkent 23vagyok , parom 28remèlem kiálljuk a pròbàkat
Baratnom gyogyszer mellett esett teherbe ;) ha jonni akar ugyis jon. Ha nem, tehetek en barmit...en az ellenpolus vagyok. Sosem vedekezunk es teljesen mindegy mikor vagyunk egyutt es orvosilag a tudomany jelen allasa szerint eü akadaly zero.
Szoooooval eeeeeeen nagyon lennek a helyedben :) nagyon jo, hogy jott es nem kell a sok cecó meg hűhó :) Sikerult es mas nem szamit :) biztosan megoldjatok amit meg kell. Szeretitek, egymast is es ez a legfontosabb. ;) A tobbi pedig alakulni fog. Minden rendben lesz hidd el megha majd bonyolultnak fog tunni is az elet. ;) Biztosan lesznek nehezebb napok, hetek de enelkul nincs csaladapitas, anya-baba-apa elet. ;)
Sok sok sok boldogsagot! Fiatalok vagytok menni fog minden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!