Ugye 0, 000000000001 % az esélye, hogy teherbe eshettem így?
Előre szólok, ha valaki más tenné fel a kérdést, egyből leteremteném, hogy minek szexel, aki nem tanult biológiát. De valószínűleg durván paranoiás vagyok xD
Még szűz vagyok, és a múltkor majdnem megtörtént a dolog a barátommal, de még be se hatolt, és már akkor nagyon fájt, úgyhogy mondtam, hogy ezt most inkább ne. Akkor úgy folytattuk, hogy a péniszéhez dörzsöltem a puncimat, és így ment el. Végig volt rajta óvszer, abba is élvezett, de nekem úgy tűnt, hogy picit lecsúszott az akció hevében :D Bár maximum 1-2 centit ha legördülhetett a vége.
Na most, nekem előtte való nap múlt el a menstruációm, szóval nem nagyon volt lehetősége beágyazódni (a semminek...). A vaginámba behatolás nem történt, semmilyen formában.
Ugye nem lehetek Szűz Mária? XD
Oké, mire ezt mindet leírtam, rájöttem, hogy a pszichiátrián a helyem, de ha már begépeltem, akkor legalább röhögtök egy jót. Bocsi :D
Szia!
Nem, tutira nem lehetsz terhes!
Én megértelek, h parázol, de ez nem függ össze, h érett vagy-e a szexhez! Ez a túlzott félelem valami egyéb lelki gondra utalhat!probáld megfejteni miből ered!
jó, h vannak ilyen felelősségteljesen gondolkozó fiatalok!
35 éves, 3 gyermekes anya
Oké, köszönöm a válaszokat, tudtam én ezt, csak jó mástól is hallani.
Az biztos h rohadt parás vagyok. Hogy mi van mögötte, azt nem tudom, de a kedvemet azt rohadtul elvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!