Ugye minimális az esélye, hogy terhes lettem?
Minden alkalommal, amíg együtt voltam a párommal eddig, végig óvszerrel védekeztünk, de tegnap a pillanat hevében kb 5 mp-re berakta óvszer nélkül. Azonnal szóltam neki, hogy vegye ki. Előtte egy nappal szeretkeztünk utoljára, én a 10.napomon voltam a ciklusomban.
Ugye nem sok esélye van, hogy terhes lettem? Én is tudom, hogy baromságot csináltam, kérlek, ha lehet, hanyagoljuk.
21/N
Hát nem sok esélye van, de azért nyilván több, mint ha nem így csináltátok volna. Ennél többet erre nem lehet mondani. Ciklusod szerint jó időben vagy a terhességhez, mert pár napot elvannak benned a spermiumok megtermékenyítés előtt... De 5 mp alatt nem sok előváladék jut beléd.
Mindenesetre én ha nem akarnék gyereket, akkor ma a helyedben bemennék az ügyeletre egy esemény utániért.
Van rá esélyetek, bízzatok benne,hogy nem történt baj.
A pasid meg tisztelhetne jobban, már ne is haragudj, mi az, hogy gumi nélkül csak úgy beteszi? És még neked kel szólni neki??
Ne itt latolgass esélyeket ,ez nem tippmix, inkább menj és kérj eseményutáni tablettát.
Ha itt 5-2 arányban azt írják ,hogy nincs rá esély attól még van, és nem fogja az az 5 ember helyetted felnevelni a nem kívánt gyereket.
mert ennyitől olyan könnyű teherbe esni... :D
ne nevettessük egymást :)
azért ez nem úgy működik, hogy csettintésre ott terem egy baba
de ha ennyire parázik a kérdező, menjen el nőgyógyászhoz, ő sem fogja ajánlani ennyiért az eseményutáni tablettát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!