Ugye minimális az esélye, hogy terhes lettem?
Minden alkalommal, amíg együtt voltam a párommal eddig, végig óvszerrel védekeztünk, de tegnap a pillanat hevében kb 5 mp-re berakta óvszer nélkül. Azonnal szóltam neki, hogy vegye ki. Előtte egy nappal szeretkeztünk utoljára, én a 10.napomon voltam a ciklusomban.
Ugye nem sok esélye van, hogy terhes lettem? Én is tudom, hogy baromságot csináltam, kérlek, ha lehet, hanyagoljuk.
21/N
Igen, tudom, mindenkinek van egy ismerőse, aki így lett terhes...
De legyünk már józanok, erre nincs az az orvos, aki esemény utánit adna.
Jó akkor mindenki hazudik,csak te vagy okos.Pont az ilyen okosok miatt van kiemelkedően sok abortusz idehaza.
De ha akarod utána is olvashatsz ,orvostudományi oldalakon,hogy egyáltalán nem kell ejakuláció a terhességhez. Az orvos meg ad rá eseményutánit ,ha kérsz, az a dolga. Ha meg nem ad ,akkor adja írásba,hogy miért nem adott, és vállalja az esetleges következményeket . Mellesleg a 72 órás tabletta hatása is az idő múlásával egyre csökken,szóval nem ér rá a kérdező sokat hezitálni.
és, mondd 58%-os, te hány éves vagy és mennyi tapasztalatod van szexualitás terén? :)
az általad leírtakból ítélve nem sok, vagy ennyire szegényes a szexuális kultúrád, és igazából fogalmad sincs arról, hogy lesz a gyerek...
igen, orgazmustól lehet spontán peteérés, amit megtermékenyíthet egy petesejt, és igen, az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek, de ebből, a fent említett esetből akkor sem lesz baba...
de inkább ne is folytassuk ezt a beszélgetést, már fájdalmas ez a sötétség
Bőven több tapasztalatom van mint neked az már a válaszaidból is kiderül. Nem tartozom itt magyarázattal neked ,a kérdezőnek akarok segíteni, akit félre akarsz vezetni.
Előváladék már az aktus előtt bőven termelődik, a férfiak is "nedvesednek" és ez ha bekerül a hüvelybe mindegy hogy 5-10 vagy 40 mp-re de érintkezik- ledörzsölődik ,akkor van esély a terhességre. Lehet százalékokkal dobálózni hogy 150ből 1 szer vagy 20ból 1 x ,de van rá esély.Egy ilyen kevés ember által megválaszolt kérdésben is 2 embernek már történt terhesség a közeli környezetében ilyentől. És olyan nő is van aki évekig szenved és nem lesz akarattal sem terhes,a másik meg a tavaszi széltől is...De attól még a kérdésben szerepelt szituációban ,van esély a terhességre ,de van rá megelőzés is,amit használni érdemes,ha már kitalálták.
Lehet hazárdírozni ,leszarom hozzáállást tanúsítani meg a tipikus "velem úgyse történik meg" struccpolitikát folytatni,az is igaz.De aztán később ne panaszkodjunk.
"orgazmustól lehet spontán peteérés, amit megtermékenyíthet egy petesejt"
A sötétség odaát van..Szóval az érett petesejtet egy másik petesejt termékenyíti meg.Kész is az önnemzés.Nobeldíj.Szegény férfiakra már semmi szükség.
58%-os, továbbra sem én akarom feleslegesen rábeszélni egy idegen embert egy olyan gyógyszerre, ami örökre tönkre vághatja a szervezetét... :) főképp úgy, hogy a fent említett eseten kívül mást nem tudunk az egészségi állapotáról
még jó, hogy nem te vagy az orvosa...
Ugy latom,nagyon jol elvitaztok itt a kerdezo nelkul:D
Kerdezo ne aggodj,nem vagy terhes. Nekem is hasonlo szituaciokban volt reszem,es nem csak 5percig hanem max 2-3 percig,es volt hogy sokszor is ket harom honapon keresztul belemelvezett a ferjem,es megsem lettem terhes. Se persze mind masok vagyunk,de ennyitol nem lesz baj ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!