Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye minimális az esélye,...

Ugye minimális az esélye, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Minden alkalommal, amíg együtt voltam a párommal eddig, végig óvszerrel védekeztünk, de tegnap a pillanat hevében kb 5 mp-re berakta óvszer nélkül. Azonnal szóltam neki, hogy vegye ki. Előtte egy nappal szeretkeztünk utoljára, én a 10.napomon voltam a ciklusomban.

Ugye nem sok esélye van, hogy terhes lettem? Én is tudom, hogy baromságot csináltam, kérlek, ha lehet, hanyagoljuk.

21/N

2017. jan. 28. 10:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%

Igen, tudom, mindenkinek van egy ismerőse, aki így lett terhes...

De legyünk már józanok, erre nincs az az orvos, aki esemény utánit adna.

2017. jan. 28. 14:23
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Jó akkor mindenki hazudik,csak te vagy okos.Pont az ilyen okosok miatt van kiemelkedően sok abortusz idehaza.

De ha akarod utána is olvashatsz ,orvostudományi oldalakon,hogy egyáltalán nem kell ejakuláció a terhességhez. Az orvos meg ad rá eseményutánit ,ha kérsz, az a dolga. Ha meg nem ad ,akkor adja írásba,hogy miért nem adott, és vállalja az esetleges következményeket . Mellesleg a 72 órás tabletta hatása is az idő múlásával egyre csökken,szóval nem ér rá a kérdező sokat hezitálni.

2017. jan. 28. 14:47
 13/22 anonim ***** válasza:
21%

és, mondd 58%-os, te hány éves vagy és mennyi tapasztalatod van szexualitás terén? :)

az általad leírtakból ítélve nem sok, vagy ennyire szegényes a szexuális kultúrád, és igazából fogalmad sincs arról, hogy lesz a gyerek...

igen, orgazmustól lehet spontán peteérés, amit megtermékenyíthet egy petesejt, és igen, az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek, de ebből, a fent említett esetből akkor sem lesz baba...

de inkább ne is folytassuk ezt a beszélgetést, már fájdalmas ez a sötétség

2017. jan. 28. 15:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Bőven több tapasztalatom van mint neked az már a válaszaidból is kiderül. Nem tartozom itt magyarázattal neked ,a kérdezőnek akarok segíteni, akit félre akarsz vezetni.

Előváladék már az aktus előtt bőven termelődik, a férfiak is "nedvesednek" és ez ha bekerül a hüvelybe mindegy hogy 5-10 vagy 40 mp-re de érintkezik- ledörzsölődik ,akkor van esély a terhességre. Lehet százalékokkal dobálózni hogy 150ből 1 szer vagy 20ból 1 x ,de van rá esély.Egy ilyen kevés ember által megválaszolt kérdésben is 2 embernek már történt terhesség a közeli környezetében ilyentől. És olyan nő is van aki évekig szenved és nem lesz akarattal sem terhes,a másik meg a tavaszi széltől is...De attól még a kérdésben szerepelt szituációban ,van esély a terhességre ,de van rá megelőzés is,amit használni érdemes,ha már kitalálták.

Lehet hazárdírozni ,leszarom hozzáállást tanúsítani meg a tipikus "velem úgyse történik meg" struccpolitikát folytatni,az is igaz.De aztán később ne panaszkodjunk.

2017. jan. 28. 15:19
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

"orgazmustól lehet spontán peteérés, amit megtermékenyíthet egy petesejt"

A sötétség odaát van..Szóval az érett petesejtet egy másik petesejt termékenyíti meg.Kész is az önnemzés.Nobeldíj.Szegény férfiakra már semmi szükség.

2017. jan. 28. 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, majd írj, hogy terhes lettél-e. Kíváncsi vagyok
2017. jan. 28. 15:30
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
hú, elírtam egy szót, mert mással nem eshet meg... :D
2017. jan. 28. 16:42
 18/22 anonim ***** válasza:
9%

58%-os, továbbra sem én akarom feleslegesen rábeszélni egy idegen embert egy olyan gyógyszerre, ami örökre tönkre vághatja a szervezetét... :) főképp úgy, hogy a fent említett eseten kívül mást nem tudunk az egészségi állapotáról

még jó, hogy nem te vagy az orvosa...

2017. jan. 28. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Ugy latom,nagyon jol elvitaztok itt a kerdezo nelkul:D

Kerdezo ne aggodj,nem vagy terhes. Nekem is hasonlo szituaciokban volt reszem,es nem csak 5percig hanem max 2-3 percig,es volt hogy sokszor is ket harom honapon keresztul belemelvezett a ferjem,es megsem lettem terhes. Se persze mind masok vagyunk,de ennyitol nem lesz baj ne aggodj!

2017. jan. 28. 16:55
 20/22 anonim ***** válasza:
*5Mp-ig
2017. jan. 28. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!