Ugye csak egy csíkos?
Igen.
De azt nem tudni, hogy azért, mert nem vagy terhes, vagy azért, mert korai a teszt.
Ezért nincs értelme a menzesz kimaradás előtt tesztelni.
Annyira nem vagyok benne ebben mèg, de meg nemis szeretnènk babát, ha jon nembaj, nem mennèk abortuszra. De meg nem tudnank kenyelmesen nekivàgni es óvszer baleset volt.. ( ami nalunk soha, soha eletemben nem szakadt ki nalam gumi...)
Fogamzasgatlót meg szedjen akinek három anyja van.:)
Ezzel persze nem szeretnem bantani azt, aki szed. Csak az en menzeszem 2hónap alatt ugy felborította, hogy 3ev volt helyretemin :(
Hat .. miota a baleset volt a parom izgatott. Ő szeretnè, eloszor nagyon odavolt h most milesz de lassan kezd engedni. Agyalunk h elore hozhatnank a gyerekvállalàst. Tavasszal belevàgnánk, ha csak para volt most ( de 13.ciklusnapon tortent, es igy bennen landolt minden..) :/
Nagyon korai volt a teszt!
Sajnos még bármi lehet. Szerintem most te sem tudod, minek szurkolj:)
Igazán akkor lesz biztos, hogy nincs baba, ha megjött.
Èletem első tesztje
2. Erre van kitalàlva az oldal.. pörgess tovább, ha zavar.
3. Nekem ne mondd mar h korai.. :D ezrek tesztelnek mar 10-11dpon pozit, es ha baba szeretnem megtartani, de egy masik betegseg miatt gyogyszert szedek ami arthat. Szval tok jo lenne tudni mivan.
4. A stilusod köpni való (valoszinuleg) nő lètedre. Ásd el magad. Köszi! :)
Kerdezo, ha a megerzesemre hallgatok bar nem ismerlek, szerintem most nem vagy terhes. Ird meg mi lett! Koszke!!
Es tetszett a leosztas ;) bruhahaaaa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!