Illik elmondani a szüleinknek, hogy úgy döntöttünk megpróbálkozunk a picivel?
Sziasztok! Szerintetek illik elmondani a szüleinknek, hogy úgy döntöttünk megpróbálkozunk a picivel...vagy nem??
Mi már nagyon izgatottak vagyunk...de ha sikerülne és akkor mondanánk el...akkor NAGYON meglepődnének mert NEM IS SELYTIK!!!:-) De mindenki örülne!!Szerintetek elmodjuk??
Szia!Nem tudom,hány éves vagy,de szerintem már nagykorú.Szerintem illik előtte felkésziteni a szülőket az unokára,ha ez nem sikerül,mert már útban a pici akkor meg pláne jó,ha tudják!
Különben az én édes szüleim már akkor tudták,hogy terhes vagyok,amikor még nem is voltam orvosnál.
Apukám minden este megkérdi,hogy van az unokája,mit csinál,mozgolódik-e,pedig még csak 23 hetes a pocaklakó.
Sok boldogságot a picihez!
Szerintem sem illendőség kérdése.
Én nem mondanám még el, a következő okból:
Ha nem sikerül elsőre, az egész család kérdezgetné, hogy "mi van?" , "mikor lesz már...?" .
Ez eléggé tud stresszelni ahhoz, hogy sokkal nehezebben jöjjön össze, mint nyugodt körülmények között.
Ha sikerült, biztosan örömmel fogadják akkor is, ha előre nem sejtették.
Sok sikert!
Én már megbántam nagyon, hogy elmondtam babát szeretnénk a férjemmel, mert egy éve nem akar összejönni. Szóval nem mondanám el a helyedben. Egyet értek az előző válaszolóval.
Egyébként meg úgyis észre fogják venni maguktól, mert leszenk apró elszólások stb. , és abból ki fogják következtetni, hogy rá vagytok hangolódva.
Mi is ugyanebben a cipőben járunk a párommal. Nagyon sokat gondolkodtam én is rajta, hogy szóljunk e vagy sem, de végül úgy döntöttünk, hogy ez a kettőnk "dolga", bár legszívesebben szétkürtölném a világba. Nem szeretnénk semmit sem elkiabálni, ha már biztos lesz az a pici a hasamban, majd akkor szólunk. Egy kicsit babonás vagyok, így arról sem szólunk, hogy lassan elkezdünk próbálkozni, és majd arról sem, ha kiderül, hogy terhes vagyok, legalábbis nem az első pár hétben. Anyósom egyébként fenntartásokkal kezeli ezt a témát, szerinte nekünk még dolgoznunk kellene, persze a velem majdnem egykorú lánya terhes, de az nem számít.
Az én érveim: egy kis babona, meghittség (ne azon rágódjon már mindenki, hogy mi volt tegnap este, mire várunk még?). Nem szeretném, hogy a felkészülési szakaszból, az első örömökből stresszes, aggódó, rohanó, türelmetlen "babaösszehozás" legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!