Egy 16éves lány vagyok, és teherbe estem. Nem így akartuk a barátommal, csak véletlenül jött össze. El vetetni nem merem. Lassan el kelene mondani szüleinknek is. Hogy mondhatnánk el?
Szia!
A legfontosabb, hogy minél hamarabb beszélj Édesanyáddal!!
Ülj le vele, és mondd el neki őszintén. Mikor volt meg utoljára? Már tesztet is csináltál?
Kedves Utolsó! Azért egy kis nyelvhelyességet tanulni Te is visszaülhetnél az iskolapadba!
Miért is, hagy okuljak.
Egyébként igazatok van, dugjon mindenki felelőtlenül, tanulni meg ráér majd a gyerek.
Felszólító mondat végén felkiáltójel van.
Senki nem mondta, hogy jó ha 16 éves lányok nemi élete élnek, de nem biztos, hogy ilyen esetben hármat bele kell rúgni, aztán kettőt köpni rá és el van intézve a dolog. Mindegy, hosszú...
Nem egyszerű elmondani, de ugy gondolom, először anyukádnak mondd meg és az még jobb lenne, ha a párod is ott lenne veled. Lássa anyukád, hogy nemcsak szex alkalmával van veled a fiú. Minden érzésedről számolj be neki. De egyvalamit tudnod kell, a pasik sokszor meggondolják magukat. Ma lehet azt mondja, tartsuk meg, pár hónap mulva meg azt mondja, fiatal vagyok én az apaságra, de akkor már késő orvoshoz menni és egyedülálló anya leszel 17 évesen. Ha anyukád segítene felnevelni, te a középiskolát be tudnád fejezni, jó lenne. De ha a szülök nem tudnak segíteni, akkor menj el abortuszra, akármilyen rosszul is hangzik.
Én 19 voltam, mikor terhes lettem egy 26 éves sráctól. Meg akartam tartani, de elhagyott, magamra hagyott, pedig elvileg szeretett. Ha akkor nem fejezem be az iskolát, senki lennék. Nem lehet megbízni a pasikban. Aztán meg írass gyógyszert, mert nem a pasi játszik az életével és a testével, hanem TE. NEKED KELL felelősségteljesen gondolkozni.
Írj, hogy mi lett. Mérgesek lesznek a szüleid biztosan, de minél hamarabb szólj és amugy abortuszra szülöi engegély nélkül nem mehetsz! Ne halogasd a dolgot!
Drukkolok neked!
Szia!
Az utolsó vagyok.
Szerinted én nem betegedtem bele? Pedig én már 19 múltam, 20 évesen szültem volna. Minden napomat sírással töltöttem, reggeltől estig, meg természetesen a fiú nem elég hogy elhagyott, megalázott elég rendesen. Hogy neveltem volna fel az ö gyermekét? Minden nap eszembe jut az én meg nem született babám, de jobb így. Azóta férjnél vagyok és van egy 3,5 éves fiam! Ö az én életem.
Szerintem orvoshoz mehetsz szülö nélkül, de abortuszra semmiképpen nem mehetsz egyedül. Anyukád ugyis a védelmedre fog kelni ha apukád nagyon dühös lenne. Meg valahol ök is meg fogják érteni, ha védekeztetek, csak elszakadt. Az meg a szülő feladata, hogy kézen fogjon és elvigyen orvoshoz tablettáért! Mert ugye az a leghatásosabb, de ha emellett még óvszert is használsz, akkor még nemi betegséget sem kaphatsz el.
Akármilyen rosszul hangzik: lehet még gyermeked, de ha egyedül vagy ahhoz, hogy felneveld, inkább vetesd el
És minél elöbb szólj otthon, mert nem tudhatod, milyen idős a baba! Nekem már nem akarták elvenni!
Mondd, mi történt!
Szia!
Mi ujság van?
Kérlek írd meg, mi volt az orvosnál, beszéltél-e anyukáddal? A párod hogy áll a dolgokhoz?
A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!