Egy 16éves lány vagyok, és teherbe estem. Nem így akartuk a barátommal, csak véletlenül jött össze. El vetetni nem merem. Lassan el kelene mondani szüleinknek is. Hogy mondhatnánk el?
Szia!
Tegnap mentem el orvoshoz és azt mondta,hogy 2,5hónapos vagyok! Mikor meg tudtam akkorát néztem! Nagyon kevés időm van arra,hogy vetessek igaz? A párom jól áll a dolgokhoz ő a vetetésről hallani sem akar! Csak félek,hogyha megszülöm meg nézi a gyermekét,velem marad egy kicsit és otthagy! Bár nem nézem ki belőle...sok mindenen keresztül mentünk már..és sosem szakítottunk..remélem most végképp nem hagy el ilyen helyzetben! Anya nem olyan rosszul fogadta a hírt elmondtam neki h védekeztünk csak kilyukadt s nem tudtuk és ez lett belőle...anya vett egy mély lélegzetett és mondta,hogy mindenben támogatlak kicsim ha úgy van segitek h elvetesd de ha már nem lehet,akkor segítek felnevelni hiszen az unokám még ha túl fiatal is vagy! Olyan szinten elsírtam magam,mikor így mondta nekem jól esik,hogy ő támogat! Apának majd valahogy elmondjuk anya gondolkozik,hogyan lenne a helyes,hogy ne annyira haragudjon! Köszönök mindent,hogy így tudok veled is beszélni jól esik!
Szia!
Én vagyok, aki már járt hasonló cipöben.
Nos, a doki gondolom megkérdezte, mikor volt az utolsó menzeszed. Innen számolják, h mennyi idös a baba és 12 hetes korig lehet elvetetni.
De tudnod kell, hogy családsegítőkhöz kell menni, pár papírt elintézni, nem megy egyik napról a másikra, szóval minél hamarabb dönts!
Akármilyen szarul hangzik, ne hallgass a pasira! Azt a babát, ha megszülöd, NEKED kell felnevelni. Te fogsz hozzá éjjelente felkelni, te fogod szoptatni, ö csak át fog járni hozzátok megnézni. A TE életedröl van most szó. Ha legalább meglenne az érettségid... Így semmii esélyed, hogy majd munkát találj. Nem akarlak elkeseríteni, de én ugy sem találok, h van diplomám. Ha a férjem nem dolgozna, tanuló lenne, felkopott volna az állunk.
Ülj le Anyukáddal és kérdezd meg, mit tanácsol.
Kérlek írj, hogyan döntöttél!
Szia!
Megint én.
Nos, ez egy nagyon érett gondolkodás és csak gratulálni tudok, hogy vállalod! Sokan nem mernék, ahogy én sem, bár nekem anyukám nem tudott volna segíteni.
Nagyon kedves anyukádtól, h segít és gondolom majd támogat abban is, h levelezön leérettségizz!
Boldog babavárást!
Nagyon vigyázz magatokra!
Örülhetsz, h ilyen anyukád van!
Szia!
Nagyon szépen Köszönöm!! Én is nagyon örülök,hogy anya ilyen és,hogy mindenben segíteni fog! Sajnos tudom,hogy más nem merte volna válalni...de én örülök,hogy e mellett döntöttem,és egyáltalán nem bántam meg!! Igazán boldog akkor leszek amit a gyermekem fog nekem adni az életben! Fontos nekem már most!Nagyon szépen köszönök mindent! Vigyázunk magunkra meg ígérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!