Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha most volt egy spontán...

Ha most volt egy spontán vetélésem, akkor kell várni valamennyit mig ujra megpróbálkozunk a babával? (Nem kellett kaparás sem).

Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, nekem 2008. júli.2.-án volt egy spontán vetélésem, most újra várandós vagyok(5hetes). Szerintem próbálkozzatok nyugodtan! sok sikert.
2008. aug. 21. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
általában a dokikaztmondják hogy 3 honapot kell vátni. nos én 1 et várnék mert 1 azért kell a méh megerösödéshez.
2008. aug. 21. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Ennyire hamar sikerült teherbe esned? Gratulálok! :)) És nagyon sok sikert kívánok!

De kérdezhetek még valamit? Te meddig véreztél a vetélés után? Ugy mint rendesen menzikor?

2008. aug. 21. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Én két napig nagyon véreztem, utánna még két napig, de az már semmiség volt az első két napihoz képest.

A doki javasolta, hogy ilyenkor van a legnagyobb esély újabb fogantatásra, mert jók a hormonszintek, és a szervezet is félig-meddig rá van állva a terhességre.

Én 8 hetes voltam, mikor lezajlott a vetélés(rossz helyen tapadt meg,méhszájon)De most pihizek és vigyázok magamra! Neked is sok sikert kivánok!

2008. aug. 21. 09:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, én is szorítok neked hogy minden rendben menjen! Jó babavárást!
2008. aug. 21. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nektek sikerült azóta a baba?

Nagyon kiváncsi vagyok mi van veletek :-D

Nekünk azóta van egy csodacsajszink,9 hónapos,és nagyon ügyes, okos.

Remélem nálatok is van már eredmény :-D

2010. jan. 30. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!