Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tüszőrepesztőt azt közvetlen...

A tüszőrepesztőt azt közvetlenül az inszem előtt kapjátok, vagy várni kell vele valamennyit? Mondjuk 12 vagy 24 órát?

Figyelt kérdés
Nekem elvileg pénteken lesz az első, és remélem utolsó is.
2011. febr. 28. 10:36
 1/10 Grófházy ***** válasza:

szia

a doki meg fogja mondani,hogy hány órakor kell beadni.

Ha jól emlékszem,nekem szerda délután 5.kor kellett beadni,péntek reggel 8-ra kellett menni,apuci prodkált,megtisztították,feljavították a harcosokat :) ami kb 2 óra munka,és 10-11 óra között volt az inszem

sajna nekünk 4 sikertelen volt,most lombikozunk

2011. febr. 28. 10:48
 2/10 A kérdező kommentje:

És ezt izomba kell adni? otthon is lehet? vagy dokihoz kell menni vele? Tudom, holnap a doki majd mindent elmond, de nem nagyon bírom ki addig.

Szorítok, hogy MOST sikerüljön!

2011. febr. 28. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint hogy neked sikerüljön: Grófházy :)))
2011. febr. 28. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Én lombikhoz kaptam a tüszőrepesztőt. Este 11-kor kellett beadnom, az előttem lévő lány (a leszívásnál előttem sorra kerülő) pedig 10:45-kor. Tehát 36 órával a beavatkozás előtt kellett beadnunk. Én hasba adtam, két ampullám volt. Szerintem te is betudod majd adni magadnak, de ha nem, akkor a körzetinél be tudják adni.

Kedves első: a lombikkal sokkal nagyobbak az esélyek, én úgy mentem oda, hogy eszembe se jutott, hogy mi van ha nem sikerül, hanem, hogy azért vagyunk ott,hogy babánk legyen. Elsőre sikerült. Kívánom Neked is a legjobbakat! és csak pozitívan, tényleg nagyon sokat számít!!!

2011. febr. 28. 11:08
 5/10 Grófházy ***** válasza:

kedves kérdező

én decapeptyl kaptam,ami most gonapeptyl néven fut,és a hasba kell adni sc.

Összecsíped a bőrkédet,és 45-90 fokos szögben tövig nyomod :)

Mivel hűtőben kell tartani addig is,én sosem tudtam eldönteni,hogy csak hideg,vagy csíp egy picikét

de nem fáj

2011. febr. 28. 11:16
 6/10 Grófházy ***** válasza:

kedves ketteske :)

gratulálok nektek.

Jövő szedán derül ki,mit sikerült összehozni,de nemtom.Olyan vegyes érzéseim vannak.

Apuci azt mondja,hogy szerinte megmaradnak mindketten.nekem tegnap óta olyan megjön érzésem van.Pont "úgy fáj" a hasam,mint mielőtt meg szokott jönni.

Azért reménykedek nagyon

2011. febr. 28. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:

ketteske vagyok. Hallgass apára. Nekem a leszívott petesejt számát is megmondta, aztán azt is,hogy hány termékenyül meg, hogy megmarad stb. Mi is reménykedtünk benne, hogy mindkettő megmarad mivel blasztókat kaptunk vissza, de végül csak egy manónk lett.

Én sem éreztem semmit, a Crinone miatt is fájhattak a melleim, ami mensi előtt is szokott, aztán a mindjárt megjön érzés sokáig megvolt, még miután megtudtam, hogy terhes vagyok még utána hetekig megvolt. A hőm nem is ment fel vérvételig, tökre úgy mentem oda, hogy nem éreztem semmit, és majd elájultam mikor gratuláltak.

Azt tudod, hogy amikor mész majd vérvételre, ha bent van a biológusotok, akkor jó híred lesz?? Én elvileg tudtam, de mikor behívtak kiment a fejemből és csak néztem, hogy ő meg mit keres bent.Csak a vizsgálat végén esett le, hogy korábban olvastam erről...

Nagyon drukkolok és ne keresd a tüneteket! CSak nyugi és drukkolok nagyon nektek, hogy átéljétek ezt a csodát!!!

2011. febr. 28. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem novemberben volt az első és sikeres inszemem. Hétfőn reggel volt az inszemem, s előtte szombat du. 5. kor kellett beadni a tüszőrepit.Nagyon szorítok neked!16 hetes kism.
2011. febr. 28. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem ovitrelle tüszőrepesztőt kellett beadnom, 36 órával előtte. Simán hasba, nem volt gáz. Sok sikert!
2011. febr. 28. 14:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Kiszámoltam, 40 órával előtte kellett beadni, szerda este 10kor, és pénteken fél 1re megyek.

Köszi a válaszokat! :)

2011. márc. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!