Milyen érzés anyának lenni? : )
19:59
kiszakadt a gumi valószínűleg,de TE TUDOD!!!igen ,felelőtlenül k*rtam a barátommal,akivel két és fél éve együtt vagyunk..te tudod helyettem is ahogy látom:) többet ne írogass offokat,nem az volt a kérdés,h kinek mi a véleménye erről...először próbáltam kedves lenni,de az,ahogyan belemagyarázod a saját igazadat...eléggé bosszantó! engem is egyedül nevelt anyukám,mégis itt vagyok,és teljes életem van,pedig nem kaptam meg mindet amit szerettem volna..többet ne írj,köszönöm.
az anyukáknak meg köszönöm hogy írtak!!:)
Gratulálok és hidd el minden jóra fordul!Bár én nem vagyok anyuka,de már nagyon szeretnék!
Kívánok neked minden jót!Vigyázz magadra!
kedves 10:27
tudom,itt rontottuk el,hogy eszembe se jutott ellenőrizni..:S
Szia Kedves,
Én még csak várandós vagyok, a 16. hétben. Még csak uh-n láttam...de Istenem olyan szép volt én pedig úgy éreztem pénteken, miután már éereztem valamelyik nap, hogy olyan szerelmesnek érzem magam. Lehet szerelmes vagyok belé? Bolond vagyok? Franc sem tudja.
Bátor vagy, hogy vállalod. Örülök, hogy bátor vagy ha nem lennének bátrak mint te csak az ész osztó 70%-os 10:27esek...szomorúan okos lenne a világ és nagyon tudatos na meg kiszámítható.
Nekem tavaly váratlanul egy barátnóm szült egy gyönyörű kislányt. Rég nem láttam, nem tudtam hogy babás, messze lakunk egymástól. Egyedül, 42 évesen. Nem merte megmondani a gyereke apjának, hogy terhes...egyedül van. De akárhányszor beszélünk sosem hallom panaszkodni. Boldogsága a kislánya és a mindene. Mindannyian küldjük neki a ruhákat használt, új, tök mindegy. Nem maradt egyedül és hidd el, te sem leszel egyedül.
16 hetes kismama, akinek megadatott hogy boldog házasságban éljen egy ritka rendes emberrel és már 35 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!