Milyen érzés anyának lenni?
Milyen érzés anyànak lenni?
mindenkinél màs.
Van aki gyermekét kincsnek tekinti,megad neki bàrmit,feltétel nélkül szereti,és a legboldogabb embernek érzi magàt,felelösnek érzi magàt,mindig aggodik,nehogy a gyermekének baja essen,gyakran szomoru,ha nem tud megadni gyermekének mindent.
de vannak akik idö utàn kiàbràndulnàk az anyasàgi szerepböl,és ugyérzik,rosszul döntöttek.Van aki megöli csemetéjét,van aki örökbeadja,és van aki egész életen àt utàlja gyermeké8ön igy jàrtam)
nem minden anya tudja érzelmeit kimutatni,és sajnos szeretet helyett gyülöletet mutat.
Én most babàt vàrok,jelenleg jol érzem magam,még nem merem àllitani,hogy any vagyok,mert félek,de öszintén;én ha megfogom a picit elöször làtni,tuti hogy elsirom magamat az örömtöl,és onnét biztos vagyok benne,hogy a kezemböl a pàromon kivül senkinek nem fogom egy darabig kiadni,és bàrmivel is,de mindig boldoggà akarom tenni babàmat,szeretném làtni hogy boldogan nö fel mellettem,és egy gyönyörü karriert fut be segitségemmel,s ha megöregszem,akkor megköszönje a szeretetemet,és ne csalodottan gondoljon vissza gyermekkoràra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!