Lapar műtétnél vezetnek ki csövet a sebből, hogy tisztulni tudjon? Vagy azonnal összevarják és gyógyul magától?
bocsánat, nem tudom honnan vettem, hogy pécsi vagy....
nem hangzik jól ez a szurizás. nekem egyébként azt mondta a dokim, hogy a 6. naptól elkezdve 2-3 naponta kell mennem UH-ra, hogy meg tudják állapítani mikor legyen a leszívás. annyira szurkolok magunknak! egyébként te mit tudsz erről? beültetés után szigorú fekvés?
Én konkrétan tûfóbiás vagyok, úgyhogy egyenlôre nem is tudom, hogy fogom ezt megoldani. :( Arról nem is beszélve, hogy alig tudtam beszerezni az injekciót. Az ára meg... áááá....
A BMC-ben volt egy kötelezô elôadás, amit lombik elôtt meg kell nézni. Ott azt mondták, hogy igazság szerint feküdni nem kell, csak vigyázni, hogy pl. nehogy megemeld magad. Azt mondta a doki, hogy azért szokták utána javasolni a betegállományt, hogy saját magadat megnyugtasd, hogy te a magad részérôl megtettél mindent a babáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!